Nostalgično i retro

Ako želite gledati Colina Farrella u ulozi usamljenog detektiva serija "Sugar" pravi je izbor za vas, on je izvrstan u ulozi, ali...

Colin Farrell Colin Farrell Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Colin Farrell Galerija

Colina Farrella sam zadnji put gledala u sjajnoj ulozi u filmu Duhovi otoka, i kada sam vidjela da je glavni junak u novoj seriji pod nazivom Sugar nije mi preostalo ništa drugo nego da odmah pogledam prve dvije epizode koje su izašle prije dva tjedna.

Kreator serije i scenarista je Mark Protosevich, dok režiju potpisuje Fernando Meirelles. Protosevich radnju serije započinje u Tokyu, ali nas vrlo brzo vraća u L.A., gdje shvatimo da gledamo privatnog detektiva Johna Sugara koji ima svoj najnoviji zadatak.

Prva epizoda krene zanimljivo, upoznajemo glavnog lika, sporedne likove, te glavni zaplet. Narativno je serija jasna, ali ono što je čini zanimljivom jesu redateljska rješenja koja će vas podsjetiti na neke stare filmove. Protosevich često koristi ubačene kadrove iz starih detektivskih noir filmova koji su inspiracija detektivu Sugaru kroz njegov rad. Također, noirovski štih u načinu snimanja, naraciji glavnog lika, te u spomenutim ubačenim kadrovima, daju dašak svježine seriji sa poprilično tipičnom tematikom.

Sve u vezi Sugara se čini nostalgičnim i retro, ali je redatelj Meirelles učinio da ipak u isto vrijeme izgleda moderno, i relevantno. Obzirom da su izašle samo prve dvije epizode, ne mogu predviđati što bi se moglo dogoditi, ali ono što mogu reći je da serija već nije toliko uzbudljiva koliko bi trebala biti.

Colin Farrell je izvrstan glumac, ali niti on ne može nositi ovu detektivsku seriju sam. Najzanimljiviji dio Sugara su redateljska rješenja koja stilski podsjećaju na žanr noira, ali sve ostalo za sada je poprilično neuvjerljivo. Sam glavni zaplet nas ne uvuče dovoljno kao gledatelje da bi nam stalo što će se dogoditi, te iako imamo interesantne likove, oni nisu dovoljni da učine ovu seriju jednom od onih koje morate pogledati odmah.

Colin Farrell igra usamljenog detektiva Johna Sugara koji, kako on kaže, je najbolji u svom poslu. Njegova dopadljivost je vidljiva i u ovoj seriji, a njegov šarm je ono što će vas provesti kroz seriju. Farrell ulogu Sugara igra za sada dosljedno, ali pomalo dosadnjikavo. Ovo mu definitivno nije jedna od boljih uloga, ali je jedini koji bi mogao ovu seriju učiniti gledljivom. Ostatak glumačke postave je korektan u ove dvije epizode, ali nitko za sada ne odskače iz mase, te je poprilično još uvijek sve na bazičnom nivou.

Sugar je serija koja je interesantno napravljena, ima adekvatnog glavnog glumca, te bi mogla imati zanimljiv rasplet situacije koja je poprilično tipična za detektivski žanr. Ono što je razočaravajuće kod ove dramske serije, jest činjenica da se glavnim glumcem, kao i cjelokupnim scenarijem, moglo napraviti mnogo više. Iako su za sada izašle samo dvije epizode, jasno je da će narativno serija ići jednakim tempom, da gledamo Farrella u prosječnoj ulozi, te da ukoliko u startu gledatelje serija ne kupi, onda se to neće desiti niti u trećoj, četvrtoj, petoj epizodi.

Bilo kako bilo, ako želite gledati Colina Farrella u ulozi usamljenog detektiva koji se vozi u prekrasnom vintage automobilu, dajte šansi seriji Sugar, inače, preskočite.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Roditelji Antonije Dore Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško - 3 Antonia Dora Pleško +25 Antonia Dora Pleško Celebrity Antonia Dora Pleško pokazala neprežaljenog oca i svoju lijepu majku, usporedili je s jednom od najljepših žena svijeta!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj Roberta Cavallija - 6 Posljednji ispraćaj Roberta Cavallija - 7 Posljednji ispraćaj Roberta Cavallija - 9 Posljednji ispraćaj Roberta Cavallija - 13 +25 Posljednji ispraćaj Roberta Cavallija - 3 Celebrity Roberto Cavalli ispraćen je na posljednji počinak, njegova 45 godina mlađa supruga neutješno je plakala, a suze nisu krili ni poznati Talijani

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene