Koji je vaš favorit?

Sedam blagdanskih filmova koje trenutno možete naći na streaming platformama i uživati u njima!

Family Switch Family Switch Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Family Switch Galerija

Stiglo nam je najljepše doba godine, osim ako ne računate minuse vani, kada jedva čekamo udobno se smjestiti i pogledati jedan dobar božićni film. Iako se više ne snimaju filmovi poput The Holidaya, ili Love Actually, svaka nova godina donese par novih blagdanskih filmova. Za vas smo izdvojili sedam filmova koje trenutno možete naći na streaming platformama.

Family Switch

Zabavni obiteljski film temeljen na dječjoj knjizi naslova Bedtime for Mommy autorice Amy Krouse, može se pogledati na Netflixu. Ova šarmantna komedija će vas podsjetiti na film 13 Going on 30 zbog svoje tematike, ali i zbog odlične glavne glumice Jennifer Garner. Family Switch je film koji će zabaviti i male i velike, dok se super glumačka postava potrudila da topline i smijeha ne fali gledateljima ni ovaj Božić.

Best. Christmas. Ever!

Romantičnih komedija nam uvijek fali, pa je tako Netflix odlučio obradovati gledatelje s božićnom romantičnom komedijom pod redateljskom palicom Mary Lambert. Best.Christmas.Ever! je film o prijateljstvu, iskušenjima, obitelji, tugovanju, ali i beskrajnoj sreći u malim stvarima. Iako je jedan od onih filmova koji su zbilja predvidljivi, za ovakav žanr i u ovo pred praznično vrijeme, gledateljima to neće niti najmanje smetati. Glavni glumci u filmu su Heather Graham, Jason Biggs, te popularna pjevačica Brandy Norwood.

Love At First Sight

Love at First Sight je putna romantična komedija gdje se glavni likovi, Hadley i Oliver, zaljube na letu iz New Yorka k Londonu. Iako je vjerojatnost da bi se njih dvoje ikada više našli u drugoj državi čini nemogućom, ljubav ima druge planove. Film se temelji na popularnoj knjizi Statistička vjerojatnost ljubavi na prvi pogled spisateljice Jennifer E. Smith, te je jedan od rijetkih filmova koji pokriva ciljnu skupinu zbunjenih dvadesetogodišnjaka. Šarmantan, i s ljubavlju koja pršti iz scene u scenu, Love at First Sight je film koji će vas opustiti, ali i utopliti.

Dashing Through The Snow

Dashing Through The Snow je jedan malo drugačiji božićni film u žanru fantastične komedije, i s poznatim reperom Ludacrisom (Chris Bridges) kao glavnim junakom. Film prati samohranog oca Eddieja koji apsolutno prezire Božić, ali kojeg jedan čudnovat susret natjera da sa kćerkom krene u avanturu života. Komičan i simpatičan, Dashing Through The Snow je film koji će vas zasigurno zabaviti.

The Claus Family 3

Divni obiteljski film The Claus Family je dobio svoj treći nastavak kojeg možete odmah pogledati na Netflixu. Podrijetlom iz Belgije, ova fantastična drama sa blagdanskom tematikom obitelji Claus će nas ovaj put zabaviti sa Jules i Noor koji udruže male snage da spase Djeda Mraza, ali i Božić.

Catering Christmas

Catering Christmas je film koji je prije par dana došao na Netflix, ali je zapravo iz 2022. godine. Iako nije snimljen ove godine, vjerojatno ga niste uspjeli uloviti jer se prikazivao samo u Americi. Ne moramo više ništa drugo reći nego da je ovo pravi Hallmark film, a to znači samo jedno - prekrasni božićni setovi, ljubavna drama, mnoštvo zapleta, ali i brzi raspleti. Dakle, sve ono što nam treba za razbibrigu prije sutrašnjeg napornog radnog dana.

Christmas As Usual

Norveški božićni film Christmas As Usual je za sve ljubitelje netipičnih prazničnih filmova. Ovo je film o dvije kulture, i dvije obitelji koje se sukobljavaju zbog različitih prazničnih tradicija. Iako možda ovo neće biti Božić kao i obično, na kraju ispadne jedna predivna ljudska topla priča koja će svakog gledatelja ostaviti sretnim.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene