Spektakl u gradu filma

Pripreme za dodjelu Oscara poremetilo snažno nevrijeme, ali organizatori uvjeravaju da će sve biti spremno za veliku noć!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Odbrojavanje do Oscara - 2 Odbrojavanje do Oscara - 4 Odbrojavanje do Oscara - 1 Odbrojavanje do Oscara - 3 Oscar 2023 +0 Ilustracija (Foto: AFP) Galerija

Spektakl u gradu filma Los Angelesu samo što nije počeo. Pripreme za dodjelu Oscara poremetilo je snažno nevrijeme, ali producenti uvjeravaju - sve će biti spremno za veliku noć. Prilog Nikoline Zečić.

Ovih dana, produkcijskoj ekipi pripreme otežava nepoželjni posjetitelj, kiša.

Pogledaj i ovo Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 2 Kroz šalu su nastavili dalje I nakon 34 godine braka javnosti su još uvijek zanimljivi zbog jedne anegdote koju nisu očekivali!

"Svake godine očekujemo kišu i nadamo se najboljem. Vedro nebo predviđa se za nedjelju, malo kiše danas i sutra, ali točno prema rasporedu daje nam priliku da testiramo sustav i pripremimo se za stvarnu kišu", izjavio je producent crvenog tepiha i preshowa Joe Lewis.

Kiša je padala na novi tepih boje šampanjca, a voda je curila kroz crvene zavjese. Svaki dan čisti se unutar šatora i ispred Dolby Theatrea.

"Dakle, sve što vidite ovdje bit će samo dotjerano i ulašteno i isporučeno za elegantnu dodjelu Oscara", pojasnio je Lewis.

Uskoro će ovim tepihom šetati zvijezde u glamuroznim izdanjima, no kakva bi to bila toaleta bez skupocjenog nakita.

"Ovo je zaista poseban komad koji je napravljen prošle godine, zove se Casanova jer smo prošle godine napravili svih 75 komada nakita inspiriranih filmovima. Dakle, ovo je Casanova koja se radila jako dugo. Tako da će imati premijeru tek na ovogodišnjim Oscarima", otkrila je umjetnička direktorica kompanije nakita Caroline Scheufele.

Caroline ističe, na tepihu ćemo gledati bogat i šaren nakit. I to ne samo kod ženskog dijela, muškarci ga također sve češće traže.

"Imamo puno zahtjeva za muške broševe za odijela. Samo čekajte i vidjet ćete! Mislim da smo se svi vratili kako bismo pokazali više. Bilo je određenih godina kada je sve bilo minimalistički, primjerice, zakovice i mali dijamantni prsteni. Oni su često bili jedini izbor za glumice. Ali mislim da su se sada malo vratili blještavilu, da više isprobavaju stilove", zaključila je Caroline.

A bogato zvuči i sadržaj poklon vrećice. Japanska mliječna peciva, liposukcija, svilene jastučnice, tretmani za obnavljanje kose, lifting lica i tri noćenja na talijanskom vulkanskom otoku. Pa čak i komad zemljišta u Australiji. Vrijednost poklona procjenjuje se na čak 126 tisuća dolara.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 +30 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Celebrity Franka i Ćorluka snimljeni u rijetkoj zajedničkoj šetnji Zagrebom, a sa sobom su poveli i najslađe društvo

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijokovic (Foto: Facebook) +13 Simona Mijokovic (Foto: Facebook) Celebrity Simona Mijoković u 39. godini rodila peto dijete, objavila je fotografiju iz rodilišta i potvrdila sretnu vijest

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene