Zanosna Christina

Vlasnica najbujnijeg dekoltea u Hollywoodu u tijesnoj haljini pokazala zašto se uz nju veže taj raskošni opis

George Bianchini, Christina Hendricks George Bianchini, Christina Hendricks Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Hendricks - 8 Christina Hendricks - 7 Christina Hendricks - 2 Christina Hendricks - 1 Christina Hendricks - 13 Christina Hendricks - 5 Christina Hendricks - 6 Christina Hendricks - 9 Christina Hendricks - 10 Christina Hendricks - 11 +20 Christina Hendricks - 12 Galerija

Christina Hendricks vlasnica je najbujnijeg dekoltea u Hollywoodu, a to je sada ponovno pokazala u uskoj haljini s otvorenim dekolteom.

Christina Hendricks holivudska je glumica koja slovi za vlasnicu najbujnijeg dekoltea u Hollywoodu, a to je sada opet i dokazala.

Pogledaj i ovo James Martin - 2 Svaka čast! Skromni glumac s ponosom primio zlatni kipić pa se vratio poslu koji je radio i prije glume

47-godišnja glumica u haljini zelene boje sirena-kroja stigla je na party Eltona Johna koji se tradicionalno održava prije Oscara, a u uskom gornjem dijelu haljine isticale su se njezine bujne grudi, kojima se previše ne voli hvaliti.

Ipak, nedavno je napravila iznimku te je objavila fotografiju na kojoj pozira samo u donjem rublju, a bujni je dekolte u prvom planu te je njome fanove ostavila u ekstazi.

Frizurom s Oscara Christina bi mnoge podsjetila na lika Rose iz Titanica jer je i ona nosila laganu punđu crvene kose s ukrasima, a Hendricks je sve dodatno podigla crnim visećim naušnicama.

Podsjetimo, 2019. godine glumica je objavila da se rastaje nakon 10 godina braka i 12 zajedničkih godina s Geoffreyjom Aredom. Zvijezda serije "Momci s Madisona" priopćila je kako će ona i Geoffrey nastaviti zajednički odgajati i brinuti se za njihove pse, ali da je ljubavi došao kraj.

"Danas smo poduzeli još jedan zajednički korak, no krećemo razdvojenim putem. Uvijek ćemo biti zahvalni na ljubavi koju smo dijelili i uvijek ćemo se zajednički brinuti o naša dva predivna psa", napisao je tada par.

"Zaljubili smo se prije dvanaest godina i postali partneri. Spojili smo obitelji, beskrajno se smijali, stvorili divna prijateljstva i bili blagoslovljeni prekrasnim iskustvima. Sada ćemo uzeti vrijeme da otkrijemo same sebe u ovoj tranziciji", dodali su oboje.

Podsjetimo, par se upoznao 2007. godine, a vjenčali su se u New Yorku dvije godine kasnije. Od samog početka nisu skrivali kako ne žele djecu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman, Keith Urban Nicole Kidman, Keith Urban - 1 Nicole Kidman, Keith Urban - 2 Nicole Kidman, Keith Urban - 3 +25 Nicole Kidman, Keith Urban - 4 Celebrity Poznati par pred svima se prepustio strastima, a dok su se oni pipkali i ljubili, fotografi su ulovili nekoga kome je bilo posebno neugodno

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 4 Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 3 Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 2 Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 1 +29 Deniss i Jakov - 2 Celebrity Hrvatska Megan Fox i njezin partner poslije ispadanja iz Plesa sa zvijezdama ovako su se oprostili od showa: ''Malo je tuga, ali što je, tu je...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene