Uz puno smijeha

Predstava "Tko je ovdje lud?" doživjela svečanu 100. izvedbu i ujedno prvu online uživo

Predstava Tko je ovdje lud - 4 Predstava Tko je ovdje lud - 4 PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Predstava Tko je ovdje lud - 4 Predstava Tko je ovdje lud - 3 Predstava Tko je ovdje lud - 2 +0 Predstava Tko je ovdje lud - 1 Galerija

Održana je svečana 100. izvedba predstave "Tko je ovdje lud?" i ujedno prva izvedba te predstave on line uživo.

Na kazališne daske za gledatelje pred ekranima i u kazališnoj dvorani ponovno su stali doktorica Kokica i doktor Zver sa nizom svojih korisnika u svijetu koji puca po šavovima.

Predstava je, prema pohvalama on line publike koja ju je pratila na streamingu i reakcijama publike u dvorani, primljena i prenesena odlično i uz puno smijeha.

U ovoj ludoj komediji koja ima podnaslov "Kroz 6 koraka i 1 uvid do potpune sreće" po više uloga igraju Natalija Đorđević i Marko Torjanac, a na rasporedu je ponovno u nedjelju 22. studenoga kada se može pogledati i uživo u Kazalištu Mala scena i na streamingu u On line kazalištu uživo.

Među mnogim posjetiteljima, kolegama i prijateljma na predstavu je došla i Josipa Lisac koja za predstavu i njezine protagoniste imala samo riječi hvale.

Već sljedeća predstava On line kazališta uživo na rasporedu je u nedjelju, 8. studenoga. Riječ je o kazališnom hitu "Ritina škola" koji će, uz prvu on line izvedbu, proslaviti i sveukupno 150. izvedbu, a premijerno u glavnoj ulozi Rite nastupit će Vanda Winter koja ovu ulogu preuzima od Nataše Janjić Medančić koja je nedavno rodila.

Ulaznice za streaming se mogu kupiti na https://live.planet-art.hr , a predstavu je moguće gledati i uživo u kazalištu Mala scena, Medvešćak 2. Ulaznice za gledanje uživo u kazalištu moguće je kupiti na www.planet-art.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene