bome!

Film Nicolasa Cagea sniman u Hrvatskoj napokon ugledao svjetlo dana, ovakvim reakcijama nije se nadao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicolas Cage je prije dvije godine snimao film "The Unbearable Weight of Massive Talent" i na Hrvatskoj obali, a film je sada dobio redom samo pozitivne kritike.

Film "The Unbearable Weight of Massive Talent" Nicolasa Cagea prije nekoliko dana je imao premijeru na festivalu SXSW u Teksasu, a na stranici Rotten Tomatoes je dobio rekordnih 100 posto pozitivnih recenzija nakon prvoga gledanja.

Pogledaj i ovo showbuzz Holivudska elita Nicolas Cage i Pedro Pascal snimaju film u Dubrovniku, fotografi ih uhvatili u napetim scenama!

Film je prije dvije godine sniman u Cavtatu, a Cage je skupa s Pedrom Pascalom punih mjesec dana plijenio pažnju gdje god da su otišli. Osim u Cavtatu, film je sniman i u Dubrovniku, a premijera je pomaknuta za punih godinu dana zbog pandemije koronavirusa.

Oskarovac Cage je u novom filmu utjelovio fiktivnu verziju samog sebe dok očajnički želi ulogu u filmu redatelja Quentina Tarantina, a uz to se privatno bori s mušicama svoje kćeri tinejdžerice i pokušava popraviti njihov odnos. U filmu je pristao glumiti samog sebe jer su mu scenaristi potvrdili da im cilj nije izrugivanje njegova lika i djela, već odavanje počasti njegovim najboljim ulogama.

Prve kritike ističu kako je film odličan presjek Cageove karijere, a neki kažu kako se radi o jednom od najsmješnijih filmova ove sezone. Tiffany Haddish, Ike Barinholtz, Sharon Horgan, Neil Patrick Harris i Lily Mo Sheen samo su neki od ostalih glumaca iz postave koju ćemo gledati u ovom filmu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Instagram) +3 Anne Hathaway (Foto: Instagram) Celebrity Nismo je dugo vidjeli, a onda se pojavila još ljepša i pokazala noge u poprilično izazovnoj haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene