"Ništa im neće bit"

Kazalište Moruzgva s veseljem najavljuje svečanu 50. izvedbu predstave koja je na prvo gledanje osvojila srca publike

Ništa im neće bit Ništa im neće bit PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ništa im neće bit Galerija

Romantična komedija "Ništa im neće bit" omiljena je među publikom, a kazalište Moruzgva tim povodom najavljuje 50. izvedbu predstave.

Kazalište Moruzgva s veseljem najavljuje svečanu 50. izvedbu predstave "Ništa im neće bit" - romantične komedije koja je osvojila srca publike diljem Hrvatske.

Ova neodoljiva predstava, koja ovoga mjesece obilježava 50. izvedbu, svojim je emotivnim nabojem postala pravi hit u svega 5 mjeseci izvođenja.

Osim rasprodanih predstava diljem Hrvatske i šire, ovu predstavu prate i izvrsne kritike, a gledateljima donosi niz situacija iz svakodnevnog života u kojima će se mnogi moći pronaći.

Jezgru priče čine supružnici Nada i Dragan čiji se brak našao pred krizom nakon što djeca napuste obiteljski dom.

Ecija Ojdanić i Frano Mašković u glavnim ulogama kroz svakodnevne obiteljske situacije iznose na svjetlo sve čari i izazove stvaranja novih veza nakon godina tišine, donoseći nevjerojatnu kemiju i vješto izvedene komične trenutke.

Osim što će vas zasigurno nasmijati, ova predstavlja postavlja i univerzalna pitanja o ljubavi, odnosima i novim počecima. Ovo je idealna prilika svima da se zajedno nasmiju, osvijeste i zapitaju kako očuvati svoje odnose, bez obzira na sve prepreke koje život svima stavlja na put.

Upravo je veljača kao mjesec ljubavi idealan trenutak za uživanje u ovoj romantičnoj komediji, hvaljenoj od strane kritike.

Proslavite s Kazalištem Moruzgva jubilarnu 50. izvedbu u Sceni Vidra 24. veljače s početkom u 20 sati.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Gibonni - 4 Zlatan Stipišić Gibonni Zlatan Stipišić Gibonni i Sanja Stipišić Milica Czerny-Urban, Sanja Stipišić, Zlatan Stipišić Gibonni, Nikša Bratoš +20 Gibonni - 2 inMagazin Gibonnija je jedno vrijeme uzdržavala samozatajna supruga Sanja, a on je zbog nje sretan i zahvalan što nije ostvario svoj san!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Julija i Aleksej Navaljni - 4 Julija i Aleksej Navaljni - 5 Julija i Aleksej Navaljni - 3 Julija i Aleksej Navaljni - 7 +14 Julija i Aleksej Navaljni - 8 Zanimljivosti Tko je lijepa supruga Alekseja Navaljnog? Zaljubili su se na prvi pogled prije 25 godina, a ona se do zadnjeg nije prestala boriti za njega

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene