Odrekla se slave

Sjećate se ove slatkice? Obožavali smo je u "Čudu u 34. ulici", danas ima 33 godine, a evo gdje je i što radi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumicu Maru Willson pamtimo iz filmova "Čudo u 34. ulici", "Tatica u suknji" i "Matilda", a evo kako izgleda i što radi danas.

Film "Čudo u 34. ulici" jedan je od omiljenih božićnih klasika koji uspješno odolijeva zubu vremena.

Snimljen je 1994. godine, a glavnu ulogu, lik djevojčice Susan Walker, utjelovila je tada šestogodišnja Mara Willson, zvijezda mnogih dječjih hit-filmova iz devedesetih.

Osim spomenute, neke od njezinih najistaknutijih uloga bile su u filmovima "Tatica u suknji", "Matilda" i "Thomas i čarobna željeznica", no njezina glumačka karijera nakon devedesetih krenula je strmoglavim putem.

U tinejdžerskim danima prestale su joj pristizati ponude za filmove, pa je glumačku karijeru zamijenila spisateljskom, a 2016. godine objavila je svoje memoare pod naslovom "Gdje sam sada?".

Danas su joj 33 godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mara Wilson (@marawilson)

Nakon što se povukla iz glume, Mara se u nekoliko navrata osvrnula na svoju kratku, ali značajnu karijeru.

"Cijenim riječ slatka na neki način, ali kada sam bila mlađa, osjećala sam se kao da se cijeli moj život svodi na to da sam samo slatka. Nisam to mogla kontrolirati. Kako sam postajala odraslija, nisam se više uklapala u holivudski imidž. Mogla sam donijeti odluku želim li ići na plastične operacije i pokušati živjeti u svijetu koji je pomalo izvan kontrole ili pronaći svoj put i raditi nešto svoje", izjavila je prije nekoliko godina u intervjuu za Today Extra.

Priznala je i kako nije očekivala da će postati tolika zvijezda prije nego što je snimila film "Tatica u suknji".

"Odrasla sam u Južnoj Kaliforniji, a tamo se glumačka ostvarenja iz djetinjstva nisu baš cijenila. Počela sam snimati neke reklame zbog zabave i tada je pala odluka o audiciji za film, i na kraju sam dobila ulogu. Moja je obitelj mislila kako će to biti zabavna avantura, ali onda sam dobila druge brojne uloge i postala popularna", izjavila je Mara.

Jedan od razloga zbog kojih je Mara pauzirala svoju glumačku karijeru bila je i smrt njezine majke, koja je od posljedica raka preminula 1996. godine, nedugo nakon što je snimila "Matildu", kada joj je bilo samo osam godina.

Za Channel Nine Mara je ispričala kako se njezin stariji kolega i slavni glumac s kojim je glumila, danas 75-godišnji Danny DeVito pobrinuo da je majka vidi kako glumi još jednom prije smrti.

"Majka je bolovala od raka, a on je uzeo kopiju filma i odnio joj ga kako bi ga mogla pogledati prije nego što je umrla. Danny je bio divna osoba. U to vrijeme mi je bio poput druge obitelji", priznala je.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 3 Indira Levak - 4 Indira Levak - 1 +0 Indira Levak - 2 Celebrity Ne sjećamo se kad se Indira Levak pojavila u ovako kratkoj haljini, u prvom planu su isklesane noge!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene