A1 DONOSI

Držat će vas napetima do samog kraja: Pet serija koje nećete htjeti prestati gledati

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Streaming servisi omogućili su jednostavan ulazak u svijet serija i filmova. Ovih pet serija zaokuplja pozornost od početka do kraja, a gledatelj uvijek želi još. Predstavljamo vam serije koje će vas držati napetima do samog kraja.

 1. Izlaz

Ekranizirani život kojim u stvarnosti živi samo izuzetno mali broj ljudi bio je dovoljan za okupljanje vojske obožavatelja. Norveška serija Izlaz (Exit) priča je o životima četvorice prijatelja iz najbogatijeg društvenog sloja. Serija je izašla 2019. godine, a nova sezona se prikazuje od siječnja ove godine.

Radnja serije odlično drži pozornost gledatelja jer otkriva kako funkcionira svijet koji je tolikima nedostupan – svijet novca. Neprestani tulumi, hedonizam i prekomjerno uživanje u opijatima i dalje četvorici prijatelja nisu dovoljni, pa u novoj sezoni očekujte i da će se morati nositi s posljedicama svojeg ponašanja. Moral postaje upitan, a kako će se na njihov ego odraziti mijenjanje pozicija moći, radnja je koja će vas do kraja držati napetima.

2. Tama – Oni koji ubijaju

Psihološka kriminalistička drama osvaja gledatelje od 2019. godine. Glavi lik je Louise Bergstein, istražiteljica koja se bavi profiliranjem kriminalaca i u drugoj sezoni istražuje neriješeni slučaj u kojem su tri mladića ubijena u razmaku od nekoliko mjeseci. Njezina psihološka borba još je napetija kada doznamo da se suočava s tihim ubojicom, koji vodi naizgled normalan život.

Ta danska serija je hvaljena i zbog toga što u scenama strave pokazuje stvarnu opasnost. Osim intrigantne radnje i kvalitetne glume, odlikuje se vjernim prikazom skandinavskog kriminalističkog noir žanra. Depresivno vrijeme, likovi bez suosjećanja i scenografija dodatni su elementi koji gledateljima pružaju potpunu uvučenost u tematiku.

3. Zaljev

Radnja serije isprepletena je poslovnim zadacima narednice Lise Armstrong, koja radi u policiji kao časnica za vezu s obiteljima. Iako strogo trenirana da ne upliće osobne emocije, novi slučaj na kojem radi to joj ovog puta ne dopušta. Njezini problemi dodatno se pojačavaju u trenutku kada njezinu kćer udalje iz škole. Serija je izašla 2019. godine, a treća sezona je vani nešto više od dva tjedna. Serija je hvaljena zbog izvrsne glumačke postave, visoke britanske produkcije i napetog scenarija.

4. Špijunski ured

Najstariji francuski dnevni list Le Figaro proglasio je seriju Špijunski ured najboljom francuskom serijom svih vremena. Riječ je o agentu obavještajne službe koji se nakon šest godina na tajnom zadatku vraća u Pariz i radi na ponovnom povezivanju s kćeri i ostatkom bližnjih ljudi. Serija drži pozornost i uvlači gledatelje u radnju dok glavni lik pokušava zaboraviti svoj tajni identitet, obučiti mladog regruta za tajne zadatke te istražiti slučaj agenta koji je nestao u Alžiru. Cijela priča isprepletena je i ljubavnim zavrzlamama jer agent oživi svoj stari identitet kako bi se našao s voljenom ženom.

Serije je moguće pratiti putem usluge A1 Xplore TV:GO u domaćoj streaming-videoteci Pickbox.

5. Gomora

Osim vrhunske i intrigantne radnje, koja pozornost gledatelja drži već pet sezona, serija Gomora prikazuje Napulj u drugačijem svjetlu. Mračna strana ovog talijanskog grada vjerodostojno je prikazana kroz siromašne kvartove. U seriji je sve toliko realno da su se mještani prigradskih naselja čak pobunili, a neka naselja su i odbila snimanje u svojem mjestu kako se ne bi širila negativna slika o njemu.

Radnja serije vrti se oko događaja u svijetu mafije, a posebno se ističe zbog realističnog i brutalnog načina prikazivanja događaja. Serija je polučila golem uspjeh te je prodana u više od trideset zemalja, uključujući i SAD. Seriju je moguće pratiti kroz A1 Xplore TV:GO ponudu koja sadrži i binge TV paket serija i filmova po cijeni od 49 kuna mjesečno – u njemu su korisnicima dostupni sadržaji na zahtjev iz kataloga HBO on Demand, Pickbox NOW, Da Vinci i RTL Play, kao i mogućnosti praćenja programa HBO i Cinemax uživo.

Gdje gledati?

Sve te serije i brojne druge te filmske naslove možete pogledati na A1 Xplore TV:GO kada god poželite i priključiti se gomili sadržaja koja će vas prikovati za male ekrane. A1 Hrvatska je još 2016. godine lansirala svoju uslugu A1 Xplore TV:GO, koja omogućuje pristup TV kanalima putem mobilnih uređaja, a može se aktivirati i u aplikaciji Moj A1.

Nova A1 Xplore TV:GO ponuda nudi izbor između tri paketa, ovisno o potrebi korisnika za gledanjem samo linearnih TV kanala, samo sadržaja na zahtjev ili kombinacijom navedenog.

Binge TV paket donosi velik broj najnovijih serija i filmova po cijeni od 49 kuna mjesečno – u njemu su korisnicima dostupni sadržaji na zahtjev iz kataloga HBO on Demand, Pickbox NOW, Da Vinci i RTL Play, kao i mogućnosti praćenja programa HBO i Cinemax uživo. U ovoj bogatoj ponudi svaki će filmofil moći pronaći nešto za sebe i svoju obitelj.

Usluga je dostupna u još dva paketa: Live TV, koji korisnicima omogućuje praćenje isključivo linearnih kanala – više od 55 nacionalnih, informativnih, dječjih, filmskih i sportskih kanala, uključujući Arena Sport 1 i 3, po cijeni od 49 kuna mjesečno.

Power TV je kombinacija paketa Binge TV i Live TV te korisnicima omogućuje pristup navedenim linearnim kanalima i sadržajima na zahtjev po cijeni od 89 kuna mjesečno. Uz sva tri paketa korisnici imaju mogućnost aktivacije dodatnog sportskog paketa sa svim kanalima Arena Sport uz nadoplatu od 45 kuna mjesečno.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom A1 Hrvatska po najvišim profesionalnim standardima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene