Kakva transformacija!

Navikli smo ju gledati u ženstvenim ulogama, ali neki bi zbog ovog mogli doživjeti traume

Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Profimedia) profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Getty Images) +0 Anne Hathaway (Foto: Instagram) Galerija

Anne Hathaway šokirala transformacijom u filmu "The Witches" koji remake originala iz 1990. godine i zbog kojeg neki i dan danas imaju traume.

Holivudska glumica Anne Hathaway u filmsku će povijest ući kao glumica s jednom od najzastrušujućih transformacija i to zahvaljujući ulozi vještice u remakeu filma "The Witches" iz 1990. godine.

Pogledaj i ovo Anne Hathaway i Nicholas Galitzine - 3 Vrući poljupci! Omiljena slatkica uhvaćena u strastvenom klinču sa zgodnim muškarcem, a sa suprugom se nikad ne pojavljuje u javnosti

Anne koju su obožavatelji navikli vidjeti u nježnim i ženstvenijim ulogama šokirala je obožavatelje podijelivši s njima nekoliko scena iz novog filma koje su ih ostavile bez teksta.

"Što ti je vještica ikad učinila", napisala je Anne uz video koji je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on

"Jedva čekam", "Imam traume iz djetinjstva zbog ovog filma", "Ne želim sama ovo gledati", "Ovo izgleda brutalno", "Ova usta su me prestravila", "Anne, sjajna si", "Mislim da će ovo biti najbolji film ikad", samo su neki od tisuće komentara uzbuđenih obožavatelja.

Film "The Witches" temelji se na noveli autora Roalda Dahla iz 1983. godine, a priča je to o dječaku i njegovoj baki i njihovoj borbi protiv vještice koja svu djecu u jednom hotelu želi pretvoriti u miševe.

Uz Anne u filmu glume sjajna Octavia Spencer, Stanley Tucci, Morgana Robinson, Jahzir Bruno i Chris Rock, a u SAD-u bi se trebao početi prikazivati 22. listopada.

Prvi film "The Witches" snimljen je 1990. godine, a u njemu je glavnu ulogu odigrala Anjelica Huston, Mai Zetterling, Rowan Atkinson i Jasen Fisher.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene