Stravično ubojstvo

Ubili ih 'vampiri'? - Postavili šiljke na cestu i probušili im gume!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sedam članova bande poznate pod imenom 'Vampiri' uhićeno je zbog sumnje za ubojstvo bivše Miss Venezuele Monice Spear i njezina bivšeg supruga, kao i za ranjavanje njihove 5-godišnje kćeri.

Ubojstvo Monice Spear i njezina bivšeg supruga u Venezueli u ponedjeljak navečer potreslo je svijet. Iako je odmah osumnjičena banda "Los Sanguinarios de El Cambur", trebalo je proteći nekoliko dana da se uhite svi osumnjičeni članovi.

Iako je policija odmah zaključila kako je u ovom slučaju na cesti u blizini grada Puerto Cabello bila riječ o pokušaju pljačke, predsjednik Venezuele, Nicolas Maduro, tvrdi kako je riječ o planiranom ubojstvu zvijezde sapunica i njezina bivšeg supruga.

Pogledaj i ovo Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) UŽASNA NESREĆA Strava na setu: Alec Baldwin ubio ženu i ranio još jednog čovjeka

Stravičan zločin - Kći još ne zna da su joj roditelji ubijeni

Policija je priopćila kako su na cestu postavljeni šiljci preko kojih je prešla njihova Toyota Corolla. Nakon što su im gume probušene žrtve su izašle van i pozvale vučnu službu. U istom trenutku došle su i vučna služba i napadači koji su počeli pucati po svojim metama.

Djelatnici vučne službe opisali su svoj strah u reakcije. Jedan od njih je bježao pred napadačima, dok se drugi sakrio u grm i strepio za svoj život.

Osumnjičeni su uhićeni zahvaljujući digitalnoj kameri koja je pronađena prilikom pretresa stana jednog od njih, a kojom je Monica u posljednje vrijeme snimala gotovo sve što joj se događalo.

Podsjećamo, Spear je pobijedila na izboru za Miss Venezuele 2004. godine. U svojoj rodnoj zemlji uvijek se osjećala nesigurno pa se odselila iako se u nju uvijek rado i vraćala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene