Po drugi put

Splitski menadžer opleo po Nini Badrić: "Došla Nina u Split i napunila dnevni boravak"

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +0 Ivan Bubalo (Foto: Facebook) Galerija

Ivan Bubalo ima određeno mišljenje o domaćim glazbenicima i ne boji ga se podijeliti sa svima.

Splitski menadžer nema dlake na jeziku.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 očarala pojavom Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

Ivan Bubalo već duže vrijeme koristi svoj Facebook profil kako bi na vrlo otrovan način komentirao glazbenike u Lijepoj Našoj.

Ivan Bubalo (Foto: Facebook) Ivan Bubalo (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Teško je na jednom mjestu prikupiti sve pjevače koji su se našli na tapeti, no kratki zaključak izgledao bi ovako: menadžer najviše hvali pjevače iz Splita, obožava Lidiju Bačić, dok mu ostatak estrade uglavnom nije po volji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Tako se na Ninu Badrić, koja je svakako jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, obrušio nekoliko puta. "Split ima dvoranu od 1500 mjesta, drugu od 5000 i treću od 10000. Nije nikada tu nastupila jer ne bi napunila ni pola najmanje", prošle je godine za nju komentirao dotični, a prije nekoliko dana ponovno ju je spomenuo na Facebooku.

Tako je ispod fotografije novinskog članka u kojem stoji da je Nina pjevala jednoj obožavateljici u dnevnom boravku, nakon pobjede na jednoj nagradnoj igri, komentirao: "Ja tako mislim... ja to znam. Evo došla Nina u Split... i napunila dnevni boravak..." A je**ni boravak je 4 x 3...", dodao je u komentarima kratko, ali dovoljno.

No pregledom njegova profila nismo mogli ne primijetiti kako je 20. rujna Bubalo ipak imao samo riječi hvale za istu Ninu po kojoj sada pljuje. "Ja tako mislim, ja to znam, ja tako mislim, što je, je - odlična balada, odlična interpretacija. Ukratko - hit. Samo nemojte napisati da je 'urbana' jer to ne postoji. Nego, izvrstan tekst, izvrsna muzika, izvrstan aranžman i izvrsna interpretacija. Sigurno veliki, veliki hit", napisao je uz nekoliko njezinih fotografija.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene