Ovo nitko nije očekivao

Neven Ciganović išao operirati nos i dobio strašno bolnu nuspojavu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nevena Ciganovića zadesila je strašna bol kojoj se nikako nije nadao.

Neven Ciganović otišao je u Iran kako bi izravnao nos no nakon toga uslijedila je nuspojava. Neven je trpio jake bolove zbog iznenadne erekcije koju nije izazvala seksualna požuda.

Pogledaj i ovo Neven Ciganović Neostvarena želja Iskreni intervju Nevena Ciganovića: ''Žao mi je što nisam završio medicinu, definitivno mogu asistirati bilo kojem doktoru''

''Bio sam u Iranu na operaciji nosa za dokumentarni film koji britanski Chanel 4 priprema o mom životu. Nismo snimali operaciju nego samo konzultacije s liječnikom. Dali su mi opću anesteziju na koju sam odreagirao kako sam odreagirao'', započeo je svoju priču drhtavim glasom Neven Ciganović za 24 sata.

Nakon što je Neven uspavan, za vrijeme operacije dijagnosticirali su mu prijapizam. Radi se iznenadnoj, neželjenoj i bolnoj erekciji koja nije popraćena seksualnom željom.

Neven je bolove trpio više dana, a sada se oporavlja u Beogradskoj bolnici.

Ciganović je posljedice prijapizma pokušavao riješiti u zagrebačkoj bolnici Rebro gdje su ga dva puta operirali no morao je i na treću operaciju u Beograd.

''Ležim u beogradskoj bolnici od petka. Nažalost, ne dobivam analgetike jer ih ovdje ne izdaju pacijentima tako da i dalje trpim nenormalne bolove. Moram ležati još pet, šest dana'', kazao je stilist.

U Iran je otišao riješiti devijaciju septuma s kojom ima problem već 22 godine. Neven je usput poželio i da mu kirurzi dotjeraju nos, no nakon uspavljivanja uslijedile su komplikacije s penisom. ''Nisam strahovao za život već za neke druge stvari koje ta dijagnoza nosi'', kazao je.

Istaknuo je da je njegov problem riješen, ali će se mjesecima oporavljati od tegoba.
 

 

A post shared by Neven (@nevencigi) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene