Pronađeno tijelo pjevačice

PONOVNO NOVI DETALJI - Jelena je ubijena tupim predmetom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srpski mediji javljaju kako je jučer oko 15 sati nestala pjevačica Jelena Krsmanović. Obitelj je prijavila nestanak, a u potragu se uključila i policija. Potraga je završena.

Na žalost potraga za nestalom pjevačicom završila je tragično, potvrdio je ministar unutrarnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović.

Pogledaj i ovo showbuzz Ogroman pritisak javnosti HOĆE LI OVO POSTATI NERIJEŠENI SLUČAJ? Ubojica i dalje nepoznat

Iako se najprije govorilo o tome kako su rane na Jeleninom tijelu nastale oštrim predmetom, sada se pojavila informacija kako se ipak radi o tupom predmetu kojim su nanešene višestruke ozljede po glavi i tijelu.

RTS doznaje kako se najvjerojatnije radi o ubojstvu jer su na Jeleninom tijelu pronađene ozljede nanešene oštrim predmetom.

'Dobio sam potvrdu da smo pronašli tijelo u kanalu na teritoriji općtine Palilula. Ne mogu ništa više reći, to ide u pravcu ove istrage za koju smo sumnjali tijekom noći'. Javlja 'Blic.rs'. Stefanović je naglasio kako policija nije čekala već j ekrenula u potragu odmah nakon što je nestanak prijavljen. U potragu je bio uključen velik broj policajaca, psi tragači, ali brojni prijatelji i susjedi tragično preminule pjevačice. Neki mediji navode kako je nedaleko od mjesta na kojem je pronađeno tijelo, nađena kopča za kosu, tenisice. ali i tragovi krvi.

Majka i suprug stradale Jelene, navodno su zadržani u policiji na poligrafskom ospitivanju.

Obitelj i prijatelji u potpunom su šoku, a mala petogodišnja Jana samo ponavlja kako želi da joj vrate njezinu majku jer se želi igrati s njom.

'Policiji je nešto prije 20 sati prijavljen nestanak srpske pjevačice Jelene Krsmanović, koja se jučer oko 15 sati nije vratila sa trčanja na nasipu u Borči. Nestanak je prijavio njezin suprug, koji je sa njom i kćerkom bio na nasipu, prije nego što je Jelena otišla na trčanje, kada joj se gubi svaki trag. Više desetaka policijskih službenika iz Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za Grad Beograd i Uprave kriminalističke policije u sjedištu MUP-a intenzivno pretražuje teren u Borči, gdje je posljednji put Jelena viđena', javlja 'Telegraf.rs.'

Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i kćeri, kada je otišla trčati, i nije se vratila. Cijela obitelj i prijatelji su nakon sat vremena, oko 16 sati, krenuli u potragu za njom.

Jelenin suprug Zoran za 'Kurir.rs' je izjavio, 'Trči od rampe do nasipa i vrati se do rampe i tako nekoliko krugova. Parkirao sam auto na početku staze a jučer smo bili sa kćerkom Janom.

Sa Janom sam se igrao na poljani dok je supruga trčala. Kada smo krenuli prema njoj nije je bilo nigjde. Jelena se svojoj majci javila na pola staze i rekla da će nakon trčanjai donijeti hranu. Bila je raspoložena, sve ok, niti je alkoholičar, niti je suicidan lik, jedno normalno biće obiteljska žena'.

Navodno je signal Jeleninog mobitela lociran i on je pronađen na nasipu, ali od pjevačice ni traga ni glasa. Obitelj čak sumnja na otmicu. Policija u interesu istrage nije željela otkrivati previše detalja.

 

A photo posted by Jelena Krsmanović (@jecakrsmanovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene