Trener slavnih

Mislili ste da je nemoguće? Evo kako dobiti mišiće u samo 1 sat!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Želite magično rješenje kako u samo sat vremena dobiti mišićavo tijelo? Sve tajne fitness industrije otkrio je trener slavnih Andrew Dixon.

Ako tražite brzinsko rezultate zadnji čas prije izlaska na plažu, fitness trenerAndrew Dixon otkrio je tajnu transformacije kako u samo sat vremena dobiti tijelo iz snova! Mislili ste da je nemoguće? Dixon je otkrio neke tajne fitness industrije koje će vam dobro doći.

Pogledaj i ovo showbuzz Novo tijelo Iza svih tih mišića skoro ga nismo prepoznali!

>> Chris Pratt pokazao isklesani torzo, nabacio mišiće zbog uloge u filmu 'Guardians of the Galaxy'

I dok je na prvoj fotografiji raščupan, bradat i u velikim hlačama, samo sat vremena nakon ima pločice na trbuhu, uže bermude ošišan je i svježe obrijan (pa i dlačice na prsima) – izgleda puno svježije i naravno, mršavije. Za finalni rezultat napravio je i nekoliko serija sklekova i trbušnjaka kako bi aktivirao mišiće, a fotografije je snimio pod sobnim svjetlom te nakon svega dodao kontrasta na fotografijama kako bi se jasnije isticale konture na tijelu.

'Po mojem mišljenju, ove fotografije prodaju lažnu sliku i lažna obećanja svima onima koji žele smršaviti. Trajni rezultati rezultat su godina truda, rada i vježbanja', zaključuje fitness trener za Huffington Post.

Ovim metodama se koriste kompanije koje reklamiru brzinsko mršavljenje, a često se koristi i za snimanje slavnim na naslovnicama magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene