Seks s Bregom?

OTKRILA TAJNU Bila u seks avanturi s Bregovićem?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pogledajte video u kojem Marina Perazić priča o tome kako smo nakon prekida veze svi malo 'ludi'.

Marina Perazić trenutno se nalazi u srpskoj verziji Farme. Lijepo vrijeme farmeri su iskoristili za uživanje u dvorištu. Sunce ih je očito inspiriralo na razgovor o nekim bivšim vezama, ali i avanturama.

Pogledaj i ovo Marina Perazić - 4 krasila je titula seks bombe Slovila je za jednu od najfatalnijih žena bivše države, a onda je nestala bez traga i glasa, sada je sve objasnila!

Jedan od farmera započeo je priču kako često nakon veza uskačemo u nove avanture kao da se ništa nije dogodilo. U tom trenutku Marina spominje rastavu braka te kako se družila s frontmenom grupe Bijelo Dugme, Goranom Bregovićem.

'Ja sam za 33. rođendan bila trudna, a na rođendanu su mi bili Leb i Sol te Goran Bregović', kazala je Marina, na što je jedan od farmera pitao 'Jesi li bila s Bregom'? Marina se nasmiješila i nije ništa odgovorila. Njezin kolega s Farme zaključio je da je bila s njim u 'vikend kombinaciji'.

'Nakon duže veze ili braka uvijek ulaziš u fazu kada si malo lud', kazala je Marina te tako mnogima dodatno bacila sumnju da se zabavljala s Bregom.

Danas, Marina više voli mlađe frajere, jer su joj zanimljiviji i zabavniji, kazala je jednom prilikom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene