No make up

Glumačka diva u 85. godini života prvi put pokazala lice bez teške šminke

Joan Collins (Foto: Instagram) Joan Collins (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Joan Collins (Foto: Instagram) Joan Collins (Foto: Getty Images) Joan Collins (Foto: Getty Images) Joan Collins (Foto: Getty Images) Joan Collins (Foto: Getty Images) +0 Joan Collins (Foto: Getty Images) Galerija

Joan Collins proslavila se u seriji "Dinastija" ulogom zločeste Alexis, a glumom se bavi i dan danas.

Glumačka diva Joan Collins ni u 85. godini života ne prestaje raditi punom parom pa tako trenutno snima kratki film “Gerry“.

Pogledaj i ovo Uma Thurman (FOTO: Getty) Životna priča Glumački talent donio joj je slavu, a privatno je proživljavala pravu dramu kad ju je muž prevario s dadiljom njihove djece

Joan čije je drugo ima glamur, u filmu utjelovljuje staricu u staračkom domu, a za potrebe snimanja skinula je svu tešku šminku s lica, s kojom smo je navikli gledati. Štoviše, šminkeri su joj čak navodno naglasili podočnjake i bore, piše Gloria.

 

A post shared by Joan Collins (@joancollinsdbe) on

Rijetki su trenuci u kojima se Joan u javnostili ili na filmu nije pojavila sređena od glave do pete, s jakom šminkom i obaveznim crvenim ružem na usnama.

Obožava stil starih holivudskih dama ali i tretmane koji joj pomažu u održavanju što mladolikijeg izgleda, poput umakanja blazinica za lice u vodu s ledom. 

Pažljivu brigu o izgledu, Joan je usvojila od svog oca koji je radio kao lovac na talente i zahvaljujući kojemu danas dostojanstveno stari i uz to fantastično izgleda.

 

A post shared by Joan Collins (@joancollinsdbe) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene