Čudne obiteljske veze

Pogodite tko je slavni rođak Brada Pitta?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nikada ne bismo pomislili da su ove slavne osobe u srodstvu! Provjerite povijest rodne povezanosti nekih poznatih zvijezda.

Putem internetske stranice Find My Past otkriveni su dokumenti iz razdoblja od 1698. do 1947. u kojima je otkrivena rodna povezanost brojnih slavnih osoba.

Pogledaj i ovo Princ William Snašao se na brzinu Pogledajte reakciju princa Williama kada su ga pitali kako je Kate Middleton, brzo je promijenio temu!

Tako bismo mogli napraviti jedno neobično obiteljsko okupljanje: Barack Obama je daleki rođak glumca Brada Pitta, a Hillary Clinton povezana je s njegovom partnericom Angelinom Jolie.

Istraživači s New England Historic Genealogical Societyja otkrili su neobične obiteljske veze slavnih osoba.

Američki predsjednik Barack Obama i glumac Brad Pitt dijele prapradjeda u desetom koljenu, koji je preminuo 1769., a Bradova draga, Angelina Jolie, u devetom je koljenu povezana s Hilary Clinton.

Hilary Clinton, koja je francusko-kanadskog podrijetla s majčine strane, također je daleka rođakinja pjevačice Madonne, Celine Dion i Alanis Morissette.

Osim s Clintonovom, slavna pjevačica Madonna ima daleku obiteljsku vezu i s britanskom kraljevskom obitelji. Camilla Parker Bowles i pjevačica rođakinje su u devetom koljenu.

Madonnin bivši suprug Guy Ritchie ima pak plemićke veze. Naime, slavni je redatelj rođak Kate Middleton i to u šestom koljenu. David Martineau i Sarah Meadows, koji su živjeli u 18. stoljeću, Kateini su pradjed i prabaka u šestom, a Ritchiejevi u petom koljenu.

Celine Dion i Justin Bieber rođaci su u desetom koljenu te imaju zajedničkog prapradjeda Jacquesa Vezina i njegovu suprugu Marie Boisdon u devetom koljenu.

Glumac Johnny Depp i kraljica Elizabeta II imaju zajedničkog pretka koji je živio u 14. stoljeću.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene