Stalno zajedno

Silikonske kraljice dobile konkurenciju: Ove blizanke dijele sve, pa i dečka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Blizanke, rođene s minutom razlike, dijele sve u životu. Doslovno sve.

Dvije blizanke, Anna i Lucy DeCinque, dijele sve - posao, automobil, Facebook profil pa čak i dečka.

No čak i ova bizarna razina bliskosti nije im bila dovoljna pa su potrošile pravo malo bogatstvo na estetske operacije kako bi uklonile i najmanje razlike između njih.

Zapanjujuća transformacija: 'Zašto bi itko želio tako izgledati?'

Djevojke su prošle identične procedure popunjavanja usana, stavile su i impalnte u grudi te lažne obrve i trepavice, a sve to koštalo je 240 tisuća australskih dolara, piše Daily Mail.

Njih dvije provode svaki trenutak zajedno - kada su budne, ne razdvajaju se jedna od druge, a čak i spavaju u istom krevetu.
Anna i Lucy žive s majkom, a imaju i istog dečka te vjeruju kako je to savršena situacija za jednu vezu. Ranije su imale različite dečke, no bili su braća ili njihovi najbolji prijatelji.

'Trenutno smo s jednim dečkom. Troje ljudi je u našoj vezi i sve dijelimo', rekla je Anna.

'Nama to nije čudno. Imamo istog dečka i svi troje dijelimo isti krevet. To je savršena situacija za jednog muškarca', dodala je Lucy.

'Imamo isti ukus po pitanju svega pa je logično da želimo i istog dečka. Zajedno vodimo ljubav, svaki sastanak nam je u troje. Ili tako ili nikako', objašnjava Anna.

NJihova mama uvijek ih je uspijevala razlikovati, no njihovom ocu to nije uvijek polazilo za rukom pa bi ih znao pitati koja je koja. Iako su uvijek zajedno, nikada se ne umore jedna od druge.
'Naravno da se svađamo. Kada ste s nekim po cijele dane i cijeli život, idete jedno drugom na živce. Ali se na kraju uvijek pomirimo', rekla je Lucy.

Iako ih mnogi upozoravaju da njihova bliskost nije zdrava te da će to stvarati probleme ukoliko se jedna od njih odluči udati i odseliti, djevojke kažu da takav scenarij ne mogu ni zamisliti.

'Ne možemo ni zamisliti dan koji nećemo provesti zajedno', rekla je Lucy.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene