Borba za život

Bolest slavnu pjevačicu na dvije godine prikovala uz krevet: "Prihvatila sam da umirem''

Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) +0 Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Galerija

Avril Lavigne vratila se na glazbenu scenu nakon teške bolesti zbog koje je u krevetu provela dvije godine.

Nakon što je nekoliko godina izbivala zbog zdrastvenih problema, nekad omiljena pjevačica među tinejdžerima Avril Lavigne vraća se na glazbenu scenu. Naime, ova 34-godišnja pjevačica progovorila je o dvije teške godine koje je provela u krevetu, pogođena zaraznom bolesti koju prenose krpelji. Riječ je lajmskoj bolesti.

Pogledaj i ovo Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Obitelj mu je podrška Svjetska zvijezda ne skida osmijeh s lica unatoč teškom razdoblju i bolesti koja mu je dijagnosticirana

U intervjuu za Billboard Avril je također otkrila detalje svoje poznate romanse s bivšim supruzima, rokerom Deryckom Whibleyom i Chadom Kroegerom.

U rujnu je objavila prvi singl u posljednje četiri godine "Head Above Water", u kojoj progovara o vlastitoj borbi s teškom bolešću.

Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Avril se počela loše osjećati 2014. godine, bila je jako iscrpljena i premorena, a nije joj bilo jasno zašto. No zahvaljujući prijateljici Yolandi Hadid, koja je također bolovala od lajmske bolesti, počela je sumnjati o čemu se radi.

Nakon službene dijagnoze kod liječnika počelo je teško razdoblje.

"Bila sam u krevetu dvije je**** godine. Bolest prenosi krpelj koji je zaražen spiralnom bakterijom i morala sam uzimati nekoliko različitih antibiotika istovremeno koji polako ubijaju tu bakteriju", otkrila je Avril i rekla da se osjećala kao zatvorenica u vlastitom tijelu.

Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

"Suočila sam se s time da umirem, prihvatila sam to", izjavila je Avril. No nakon dugo vremena stanje joj se počelo popravljati, a teško razdoblje poslužilo joj je kao inspiracija.

"U nekim trenucima osjećala sam se kao da tonem, da se utapam i morala sam se boriti za zrak. Doslovno sam teško disala."

Dugo izbivanje sa scene bilo je uzrokovano osim lošim fizičkim, i lošim psihičkim stanjem, što možda i nije iznenađujuće s obzirom na činjenicu da je ova pauza bila Avrilina prva, otkad je navršila 15 godina.

No nedavnim povratkom na scenu Avril je promijenila imidž pa je tako svoj rokerski stil po kojem ju pamtimo zamijenila onim nešto profinjenijim. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

Na posljednjem singlu surađivala je s bivšim suprugom Chadom Kroegerom, frontmenom grupe Nikelbeck, koji je producirao pjesmu.

Iako iza sebe ima dva propala braka, Avril ne žali ni zbog jednog i bivše supruge opisuje kao dobre kanadske momke.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene