Miss universe

Otkrila šokantne detalje: 'Oralni sex ili ništa od ugovora!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada Ashleigh Blake tuži Miss Universe Organizcije, čiji je suvlasnik i Donald Trump, zbog sukoba s Domingom Rodriguezom koji je od nje tražio oralni seks u zamjenu za ugovor!

Ashleigh Blake, 21-godišnja amaterska glumica, odlučila je podići tužbu protiv Miss Universe Ogranizacije jer tvrdi da su svjesno zaposlili seksualne prijestupnike kao što je Domingo Rodriguez. Blake traži odštetu u vrijednosti 200.000 dolara.

'Oduvijek sanjam da sudjelujem u natjecanju u ljepoti i kada sam dobila poziv od Miss Univers Organizacije da dođem k njima na sastanak bila sam izvan seeb. NIsam očekivala da će izabrati baš mene', priča Ashleigh.

Miss Universe Melita Fabečić u Zagreb se vratila sama i uplakana

Ispunila je prijavnicu i nakon nekoliko je dana, zajedno s ostalim djevojkama koje su odabrane, bila pozvana u Clarion Hotel gdje im je  Domingo Rodriguez pustio promo spot o natjecanju. Zatim je slijedio individualni intervju. Rodriquez je rekao Ashleigh da će joj pomoći pronaći sponzore, ali da mora platiti depozit od 895 dolara. Ponudio joj je da se mogu naći još jednom i porazgovarati o ponudi. Sljedeći dan poslao joj je poruku da mu se slobodno javi kada poželi. Rekao joj je i da pošalje dio svojh fotografija na adresu: ifindtalent@aol.com. Ona je to učinila i žena po imenu Jazmine Mitchell iz Life Talent Ltd  koja ju je ispitivala o njezinim manekenskim podacima.

Pet minuta kasnije, Rodriqeuz joj je javio da je magazin želi za naslovnicu i da se moraju naći. Našli su se na parkiralištu, a kada je zavorio vrata svog automobila rekao joj je da ugovor nije napismeno već oralno. 'Rekao je da je to samo brži način da dođem do vrha. Uzrujala sam se pa me pustio van iz auta i rekao mi da razmislim o njegovoj ponudi. Otišla sam odmah na policiju', kaže Ashleigh

Također, Ashleigh se žalila Keith Lewisu, glavnom direktoru Miss Univers Organizacije, ali on joj je rekao da najviše što on može napraviti je da makne Dominga s njegove pozicije i da joj omogući savjetovanje za pretrpljeni stres. Rodriquez kaže: 'Rekla je da će napraviti sve što je potrebno da dođe do vrha, a sada radi cijelu ovu frku'.

Blake zbog toga traži najmanje 200.000 dolara odštete od Miss Universe Organization tvrdeći da je organizacija svjesno angažirala muljatora koji mami naivne žene s lažnim obećanjima o ugovorima u svijetu manekenstva. Čelni ljudi organizacije nisu htjeli komentirati slučaj. Krivnja se prebacuje s jedne osobe na drugu, a na kraju pati samo Ashleigh. Izgleda da je ovo jedna od priča koje su samo zagreble po površini velike i tajnovite organizacije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene