Godine su samo broj

Oduvijek je bio mamac za žene, a i u devetom desetljeću osvaja, i to čak 50 godina mlađe ljepotice!

Al Pacino Al Pacino Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino Lucila Sola, Al Pacino (Foto: Getty) Lucila Sola, Al Pacino (Foto: Getty) Al Pacino (Foto: Profimedia) Al Pacino Al Pacino - 3 +0 Al Pacino - 1 Galerija

Al Pacino proslavio je 82. rođendan, no on i ovih dana pokazuje i dokazuje da su godine za njega samo broj.

Legendarni holivudski glumac Al Pacino proslavio je 82. rođendan, a ovih dana stupce svjetskih medija puni ljubavnim životom, i to nakon što je uspio osvojiti 53 godine mlađu ljepoticu.

Pogledaj i ovo Al Pacino i Noor Alfallah - 2 U 84. godini! Mislio je da više ne može imati djece, ali sada mu je njegova 54 godine mlađa djevojka rodila četvrto!

Naime, svjetski su se mediji raspisali o njegovoj vezi s 23-godišnjom producenticom Noor Alfallah nakon što su zajedno viđeni u jednom restoranu u Kaliforniji. Bio je to njihov prvi zajednički izlazak u javnost, a hoće li i koliko će potrajati, pokazat će vrijeme, ali ona je navodno luda za Alom.

Al se nikada nije ženio, ali ima troje djece s različitim ženama. Posljednja djevojka s kojom je imao ljubavnu vezu bila je izraelska glumica Meital Dohan, a šuškalo se kako je njihova veza završila zbog prevelike razlike u godinama, čak 40 godina.

No glumačka je legenda već dokazala da su godine za njega samo brojka, pa ga paparazzi često znaju snimiti na ulicama kako pleše, sluša glazbu i trči, a fotografije i njegova poletnost izazivaju oduševljenje tisuće obožavatelja.

Al je nakon navršenih 80 godina poručio kako u njemu još uvijek ima snage za posao i zasad ne pokazuje namjeru da uspori.

"Ono što me čini sretnim je moja želja. Da imam apetit za bilo čime, za poslom, životom. Želja je ta koja ponekad i nadvlada sam talent", izjavio je u jednom od intervjua.

Zadnji film u kojem smo ga mogli gledati je "House of Gucci", u kojem je glumio s Lady Gagom, Adamom Driverom, Jaredom letom i Salmom Hayek. Ove bi godine trebao izaći i film "Kralj Lear", u kojem Pacino tumači jednu od glavnih uloga.

Danas se na njegovu računu nalaze milijuni od zarađenih honorara, no Alovo djetinjstvo i mladost obilježili su siromaštvo i teški uvjeti života. Kada je imao dvije godine, roditelji su mu se razveli i s majkom je živio u Južnom Bronxu. Školu nikada nije volio, upadao je u tučnjave, a sa 17 godina je zauvijek prekinuo školovanje.

Ljubav prema filmu rodila se zbog odlazaka u kino s majkom, već je kao dječak bez problema pamtio filmske rečenice, a uskoro je i sam poželio postati glumac. Njegova majka za to nije htjela ni čuti, pa je odlučio otići od kuće i počeo se sam boriti za ispunjenje svojih snova.

Radio je kao dostavljač, prodavač karti u autobusu, domar i poštar, a sve kako bi uspio upisati glumačku školu Leeja Strasberga koju su pohađale najveće glumačke zvijezde. Uskoro se pojavio u prvoj predstavi na Broadwayu "Nosi li tigar kravatu?" i u filmu "Panika u parku igala", koji su mu osigurali poziv redatelja Francisa Forda Coppole da glumi Michaela Corleonea u kultnom "Kumu", a sve je ostalo povijest.

"Pasje popodne", "Scarface", "Serpico", "Donnie Brasco", "Carlitov način", "Đavolji odvjetnik", i "Vrućina" samo su neki od 40-ak filmova koje je snimio u više nego uspješnoj karijeri.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +7 Lidija Bačić - 4 Celebrity Nova bombastična fotka Lidije Bačić: Pozadinu je stavila u prvi plan i naglasila da je sve bez Photoshopa!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na proslavi svog 50. rođendana - 6 Severina na proslavi svog 50. rođendana - 8 +0 Severina Nekad i sad Pogledajte kako je Severina izgledala sa samo 19 godina, već tada je bilo jasno da će biti velika zvijezda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene