bivša "zečica"

Plavokosa seks-bomba još od 90-ih mami uzdahe gdje god se pojavi, nevjerojatno je kako izgleda u petom desetljeću!

Victoria Silvstedt, Maurice Dabbah (Foto: Profimedia) Victoria Silvstedt, Maurice Dabbah (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt, Maurice Dabbah (Foto: Profimedia) Victoria Silvstedt, Maurice Dabbah (Foto: Profimedia) Victoria Silvstedt (Foto: Profimedia) Victoria Silvstedt (Foto: Profimedia) Eden Roc Hotel, Victoria Silvstedt (Foto: Profimedia) Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) +0 Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) Galerija

Victoria Silvstedt snimljena je na odmoru u Saint-Tropezu gdje je plijenila poglede u badiću leopard uzorka.

Umirovljena švedska manekenka i glumica Victoria Silvstedt i u 47. godini izgleda kao u danima najveće slave te je glavna atrakcija gdje god se pojavi.

Pogledaj i ovo Victoria Silvstedt Platinasta ljepotica U svijet manekenstva probila se 90-ih, a i u petom desetljeću zbog svoje figure privlači znatiželjne poglede!

Mirovinu uglavnom provodi u toplim krajevima i obožava biti u bikiniju, pa je tako sada otputovala u Saint-Tropez gdje nije mogla promaknuti dežurnim paparazzima.

Silvstedt je Francusku rivijeru odlučila pokoriti u svom omiljenom odjevnom komadu, badiću, i to push-up modelu leopard uzorka koji je u prvi plan stavio njezino bujno poprsje, a iskombinirala ga je s mini suknjom i pokazala vitke noge.

S odmora se javila i na svojem Instagramu gdje je objavila fotku u još jednom badiću.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt)

Inače, ova skandinavska ljepotica proslavila se 1993. kada je predstavljala Švedsku na natjecanju Miss svijeta. Uskoro ju je zamijetio pokojni Hugh Hefner i pozvao da pozira za magazin Playboy, na što je ona pristala. Nakon toga se pojavila u brojnim izdanjima tog časopisa kao što su Playboy specijalna izdanja i Playboy videi.

Krajem 90-ih sklopila je unosni ugovor s brendom Guess, a surađivala je s poznatim modnim kućama poput Chanela, Diora, Armanija i Valentina. Bila je na naslovnicama više od 500 magazina, među kojima su FHM, GQ, Maxim i Vanity Fair.

Osim manekenstva Victoria se bavi i glumom te se pojavila u nekoliko serija. Također je vodila i reality showove, a tijekom zimskih Olimpijskih igara 2010. imala je emisiju "Sport by Victoria".

Silvstedt je sunarodnjake osvojila i svojim glasom te je izdala album "Girl on the Run", koji je u Švedskoj dostigao zlatnu nakladu. Manekenka kaže da se time bavi samo iz hobija i ne vidi to kao pravi posao. Osim materinjeg švedskog, tečno govori engleski i talijanski jezik.

Victoria iza sebe ima jedan brak i 2000. se udala za voditelja vijesti Chrisa Wraggea, a razveli su se nakon devet godina. Povezivali su je s brojnim poznatim frajerima, uključujući i s rokerom Tommy Leejem, bivšim mužem Pamele Anderson s kojom je često uspoređuju. Manekenka od 2012. godine ljubi švicarskog poduzetnika Mauricea Dabbaha.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Anika Božić (FOTO: Instagram) Anika Božić (FOTO: Instagram) Anika Božić (FOTO: Instagram) +0 Anika Božić (FOTO: Instagram) Zanimljivosti Tepaju joj da je arapska princeza, a manekenka iz Srbije nakon udaje za bogatog biznismena živi životom iz bajke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene