nije se puno promijenila

Pamtimo je kao zlicu s malih ekrana i po preljubničkim skandalima s kolegama, a još je zanosna kao u danima najveće slave!

Tiffani Thiessen (Foto: Profimedia) Tiffani Thiessen (Foto: Profimedia) profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Tiffani Thiessen - 8 Tiffani Thiessen - 7 Tiffani Thiessen - 5 Tiffani Thiessen - 6 Tiffani Thiessen - 5 Tiffani Thiessen - 4 Tiffani Thiessen - 3 Tiffani Thiessen - 2 Tiffani Thiessen - 1 Tiffani Thiessen - 4 +11 Tiffani Thiessen - 3 Galerija

Nekadašnja slatkica s Beverly Hillsa Tiffani Amber Thiessen pokazala je svoju figuru u kupaćem kostimu i dokazala da se nije previše promijenila.

Nekadašnja slatkica s televizijskih ekrana Tiffani Amber Thiessen poznata po ulozi Kelly Kapowski u popularnoj televizijskoj seriji "Saved By the Bell" te Valerie Malone u seriji ''Beverly Hills 90210'' dokazala je da se nije previše promijenila s godinama.

Tiffani je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu i pokazala svoju sjajnu figuru u 49. godini, a glumica je pozirala među stijenama na pješčanoj plaži.

Svoje je pratitelje nasmijala opisom fotografije napisavši: ''Ono kad te uhvate dok tražiš mjesto za mokrenje''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffani Thiessen (@tiffanithiessen)

Tiffani je od prvih dana slave privlačila veliku pozornost javnosti, a nikako nije mogla izbjeći ni skandale koji su se povezivali uz njezino ime. Naime, nakon prestanka emitiranja serije "Saved By the Bell" na vidjelo su izašli i neki sočni detalji, a objavljena je čak i knjiga sa snimanja koja navodi da je bila u vezi s kolegom Marijem Lopezom, koja je naglo završila kad ga je na setu uhvatila kako je vara sa sporednom glumicom. Dodano je i da je bila s kolegom Markom-Paulom Gosselaarom.

Producent serije Peter Engel tvrdio je da je Tiffani bila prvo s Markom, a onda s Marijem.

"Uhvatila ga je u garderobi sa sporednom glumicom. Nosila je njegovu kožnu jaknu koju je potom u bijesu potrgala i bacila na njega", prisjetio se Peter.

Njezina karijera započela je natjecanjima za izbor ljepote, a 1987. je bila okrunjenom i za američku Miss Junior. Nakon te pobjede sve je u Tiffaninu životu krenulo uzlaznom putanjom – dobivala je kampanju za kampanjom, a 1989. proglasili su je i američkim modelom godine. Iako su prošle godine od njenih najpopularnijih serija, glumica je i dalje prava ljepotica, a njen poseban pogled teško je ne zamijetiti.

Nakon nekog vremena Tiffani je počela glumiti u videospotovima kako bi platila račune i zadržala standard života na koji je navikla. ta tinejdžerska ikona 90-ih počinje 2015. voditi svoj kulinarski program koji se zove "Večera kod Tiffani", no zbog manjka gledanosti projekt propada 2017.

Iako su devedesete bile karijerno najuspješnije godine glumičina života, na privatnom planu lijepa Tiffani proživljavala je velike drame.

Početkom 1992. upustila se u vezu s Bianom Austinom Greenom, s kojim je glumila u seriji koja ih je oboje proslavila, no ljubav nije potrajala, pa se par razišao nedugo nakon kupnje zajedničkog stana 1994.

Sljedeća velika Tiffanina ljubav bio je glumac David Strickland, koji se upravo u vrijeme početka njihove veze – ubio. Tiffani je navodno bila teško emocionalno i psihički pogođena te je zatražila pomoć psihoterapeuta kako bi joj pomogao nositi se s velikim gubitkom.

2005. godine pronašla je sreću u ljubavi i vjenčala se s Bradyjem Smithom, a pet godina nakon rodilo im se prvo dijete, djevojčica Harper Renn. 2015. godine njihovu je obitelj obogatio i sin Holt Fisher.

Proteklih dvadesetak godina Tiffani je potpuno posvećena obiteljskom životu, a na svojim društvenim mrežama često objavljuje obiteljske zajedničke trenutke. Nerijetko se i na crvenom tepihu pojavi sa suprugom i njihovo dvoje djece.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tommy Lee - 3 Tommy Lee - 2 Tommy Lee i Brittany Furlan - 2 Tommy Lee i Brittany Furlan - 4 +28 Tommy Lee i Pamela Anderson - 3 Celebrity Bivši suprug seks-bombe 90-ih bez pardona pokazao svoj "alat" na društvenim mrežama, javnost je u šoku!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 3 +10 Ivana Mišerić Celebrity Našu lijepu voditeljicu zbog fotki u badiću prozvali božicom, a ona se požalila da nema što za obući, pojasnila i zašto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene