bome se promijenila!

Hrvatska starleta koja je odnijela pobjedu u srpskom showu pojavila se i u jednom spotu, no potpuno je drugačije izgledala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Grgurić pojavila se 2014. godine u spotu za pjesmu "Ludo volim te" dvojca Shomy i Vuki, a mnogi su primijetili da je znatno drugačije izgledala.

Hrvatska starleta Iva Grgurić prije dvije godine je odnijela pobjedu u srpskom reality showu Zadruga te je dobila nagradu od čak 50.000 eura, a nakon toga je postala i voditeljica vremenske prognoze na jednoj srpskoj televiziji.

Pogledaj i ovo Iva Grgurić - 10 ''Istina je da sam...'' Hrvatica koju srpska publika obožava otkrila što je po zanimanju, ali i zašto je u posljednje vrijeme drastično promijenila izgled!

Prije nego što je postala javnosti poznata zahvaljujući reality showu, Iva je okušala sreću pred kamerama u potpuno drugačijoj ulozi, a u to je vrijeme potpuno drugačije i izgledala. Naime, pojavila se u spotu za pjesmu "Ludo volim te" dvojca Shomy i Vuki 2014. godine, u kojem je vidno drugačije izgledala prije estetskih zahvata.

I dok neki komentiraju kako izgleda kao druga osoba, Iva se na to ne obazire. Na Instagramu redovito dijeli detalje iz privatnog, ali i poslovnog života, a na toj je društvenoj mreži prati preko 225 tisuća ljudi.

Nakon pobjede u Zadruzi medijima je istaknula kako je odlučila izgraditi karijeru, a ulazak u reality show bio joj je prečica za blistavu budućnost. Srpski su je mediji povezivali s poduzetnikom iz Bosne i Hercegovine Marinkom Zovkom, ali u Zadruzi se upoznala s Filipom Đukićem te je s njim započela romansu još dok je show trajao.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +2 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Suprug kavalir je brani od zlobnih komentara, a prijatelji su im bez srama ponudili nešto čemu se nisu nadali: "Bili smo protiv toga"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene