Sjećate se ''bebe malene"?

Pamtite li ovu našu nekad veliku glazbenu zvijezdu? Nekad je vladao scenom, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

Senna M Senna M Senna Lighting Laboratory/Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Senna M Senna M - 4 Senna M - 3 Senna M - 2 +0 Senna M - 1 Galerija

Senna M dobio je Emmy za postignuća u inženjerstvu, znanosti i tehnologiji, čime se pohvalio i na društvenim mrežama.

Bosanskohercegovački pjevač Senna M, pravog imena Senad Galijašević, nekad je vladao glazbenom scenom, a danas ima potpuno drugu karijeru, i to inovatorsku.

Pogledaj i ovo showbuzz Nerado se sjeća NEMILOSRDNI MEDIJI KRIVI su za kraj njegove karijere

Koliko je uspješan u tome, svjedoči i uspjeh kojim se pohvalio na društvenim mrežama, točnije dobio je nagradu Emmy za postignuća u inženjerstvu, znanosti i tehnologiji u suradnji sa Stypeom.

"Ponosan sam što sam vlasnik Emmyja, hvala svima što su vjerovali u nas!" napisao je Senad uz fotografiju na kojoj pozira s nagradom, a objavio ju je na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Senna Lighting Laboratory (@senna.lighting.laboratory)

"Svaka čast", "Čestitam", "Bravo", "Bravo, Senna, uvijek sam vjerovao u tvoju genijalnost i energiju", samo su neke od čestitki koje je dobio za svoj uspjeh.

Otkako je završio s glazbenom karijerom, okrenuo se drugim poslovima. Nekad je bio pjevač, a danas je uspješan inovator i jedna je od njegovih ideja i majica.

"Sad ću ja šutjeti i majica ne radi. Kad počnem govoriti, majica reagira", rekao je jednom prilikom ekipi IN magazina.

Filmska i televizijska oprema koju on osmišljava i izrađuje danas se koristi na filmskim setovima diljem svijeta, koristila ih je čak i NASA, a razbio legendarni majstor borilačkih vještina.

"Chuck Norris. To se nikad nisam sjetio ispričati. Nešto je išao nogom preko auta pa je zakačio ta svjetla i razbio ih", odao je Senna M.

Nakon što je napustio glazbu, pronašao je ljubav i s 50 se oženio 30 godina mlađom suprugom Jelenom.

"Ja sam cijeli život tražio ljubav. To je jednostavno nešto nevjerojatno da nakon 17 godina mi se ne može ispričati. Toliko je divno imati nekog s kim možeš razgovarati, smijati se i isto misliti o svim stvarima", istaknuo je.

U skladnom braku dobili su dvoje djece, a iako Senna najviše uživa u tišini, od glazbe sluša samo stari rock i tehno.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić (FOTO: Instagram) Deniss Grgić - 8 Deniss Grgić - 6 Deniss Grgić - 7 +22 Deniss Grgić - 5 Celebrity Zovu je hrvatskom Megan Fox, njezinih navijačkih izdanja svi se još dobro sjećaju, a evo zašto je na Instagramu prati 80 tisuća ljudi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 11 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u tangicama izrazila samo jednu skromnu želju, a neki na ovaj prizor nisu bili spremni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene