Baš se promijenila

Svi se slažu da im je prirodna i s bujnim oblinama bila draža, ali njezinom 10 godina mlađem dečku te transformacije ne smetaju

Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Jim Carrey i Renee Zellweger (Foto: AFP) Renee Zellweger (Foto: Getty) Renee Zellweger (Foto: Getty) +0 Renee Zellweger (Foto: Getty) Galerija

Renée Zellweger uživa u novoj ljubavi s Antom Ansteadom, od kojeg se odvaja u rijetkim trenucima, a paparazzi ih prate na svakom koraku.

Američka glumica Renée Zellweger ne krije koliko je sretna i zaljubljena nakon što su nedavno ona i njezin novi dečko Ant Anstead potvrdili svoju ljubav i na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz potpuno druga žena! Prošlo je skoro 20 godina od filma o Bridget Jones, pogledajte koliko se obožavana glumica promijenila od tada

52-godišnja Renée i 42-godišnji bivši policajac Ant ne odvajaju se jedno od drugoga, a paparazzi ih prate u stopu, pa su ih ovih dana snimili u opuštenoj šetnji s njegovim dvogodišnjim sinom Hudsonom, kojeg je dobio s bivšom suprugom Christinom Haack.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ant anstead (@ant_anstead)

Renée je u prošlosti izlazila s brojnim poznatim licima, uključujući Jima Carreyja, Georgea Clooneyja i Bradleyja Coopera. Udala se bila za pjevača country glazbe Kennyja Chesneyja, no razveli su se samo nekoliko mjeseci kasnije. Dvojac je kao razlog razvoda naveo prevaru, no mnogi su mislili da je Chesney homoseksualac. Oni su oboje porekli takve navode i objasnili da su se razdvojili zbog pogrešne komunikacije.

Zvijezda filmova "Dnevnik Bridget Jones" i "Judy"osim burnim ljubavnim životom, veliku pažnju javnosti privlači i svojim izgledom. Naime, nakon što su je svi obožavali kao punašnu slatkicu, Renée je odlučila poraditi na novom izgledu, čime nije sve oduševila.

Sve više je tako do izražaja dolazila njezina ispijena linija i izobličeno lice nakon što nije mogla odoljeti tretmanima botoksa i drugim zahvatima kojima je htjela postići mladoliki izgled. Njezini obožavatelji i dandanas žale zbog tih poteza i slažu se da im je u prirodnom izdanju i s oblinama bila mnogo draža.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene