uvijek uz njega!

Inače samozatajna Vanja Modrić, na tribinama se ne suzdržava, a ovako je navijala za Luku dok još nisu bili u braku

Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) +0 Vanja Modrić, Mirela Forić Srna i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Pogledjate kako je Vanja Modrić navijala za svojeg Luku na Europskom nogometnom prvenstvu 2008. godine.

Vanja Modrić najvjernija je navijačica svojeg supruga Luke, a s tribina ga bodrila i prije nego su uplovili u bračnu luku.

Pogledaj i ovo Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Podrška kolegi Modrići na premijeri serije o životu Sergija Ramosa: Vanja još jednom zasjenila poznatog supruga

Isplivale su fotografije s Europskog nogometnog prvenstva iz 2008. godine, kada je još imala svoje djevojačko prezime Bosnić, a inače samozatajna Vanja, tada je žustro navijala s tribina odjevena u Lukin dres.

Društvo na tribinama pravile su joj i druge ljepše polovice naših reprezentativaca, uključujući Anicu Kovač, Mirelu Forić Srnu i Jelenu Šimić.

Dvije godine nakon ovog prvenstva, Vanja i Luka su se vjenčali pred matičarom nakon što su saznali da će dobiti svoje prvo dijete. Proslavili su to intimnim slavljem u zagrebačkom restoranu, a ubrzo su dobili sina Ivana.

U lipnju 2011. imali su i veliko vjenčanje, a nju je do oltara u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu dopratio Zdravko Mamić. Mladenci i njihovi gosti zatim su slavili u hotelu Westin i pjevali su im Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade. Na svadbu su došla mnoga poznata lica, među kojima su bili Vedran Ćorluka, Slaven Bilić, Stipe Pletikosa i Tatjana Jurić.

Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a nogometaš često supruzi posvećuje romantične objave na Instagramu. Supružnici su tijekom braka dobili i kćeri Emu i Sofiju.

Inače, supružnici su se upoznali kada je Luka imao tek 19 godina, a Vanja 25 te je bila zaposlenica agenciju Mamić Sport.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) +0 Vanja Modrić, Mirela Forić Srna i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Manekenka Mia Franić (Foto: Dnevnik.hr) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) +16 Mia Franić (Foto: Instagram) Celebrity Svi su gledali u bujni dekolte zanosne Splićanke, a zbog haljine koju je nosila našla se i u malim problemima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene