ljepotica bila i ostala

Za Tatjanu Jurić vrijeme kao da je stalo, teško je povjerovati koliko je godina prošlo od ovih fotografija!

Tatjana Jurić Tatjana Jurić Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Galerija

Isplivale su fotografije Tatjane Jurić iz 2005. godine na kojima izgleda gotovo isto kao i danas, vrijeme na njoj nije ostavilo nimalo traga.

Voditeljica Tatjana Jurić (39) opravdano slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, a jedna je i od onih sretnica koje se s godinama uopće ne mijenjaju.

Pogledaj i ovo Tatjana Jurić "Čudesna ženo" Od početka karijere slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, a već 20 godina izgleda gotovo isto!

Sjajan dokaz za to su i fotografije s jednog događaja iz 2006. godine na kojem je ona ukrala svu pažnju.

Tatjana je tada je bila u svojim ranim dvadesetima, a u 16 godina gotovo se uopće nije promijenila i jedno što odaje da je riječ o starim fotkama je njezina frizura.

Danas ima nešto svjetliju kosu nego tada, a iako je često izravnava, povremeno je još imamo priliku vidjeti i s kovrčama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Tatjana se svojevremeno bavila i manekenstvom, no često je naglašavala da nije presudan izgled, već talent, trud i ulaganje u samoga sebe.

Ranije ove godine osvanule su i njezine fotke iz 2016. godine koje možete pogledati u našoj galeriji, a i na njima izgleda isto kao i danas.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad omiljena holivudska slatkica dovela se do neprepoznatljivosti, njezine najnovije fotke sve su ostavile u čudu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene