je li se promijenila?

Fani Stipković danas je jedna od najseksi novinarki Europe, a pogledajte kako je izgledala 2005. kada je nosila modne revije

Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Galerija

Fani Stipković je prije 16 godina nosila modne revije i radila u showu "Red Carpet", a kasnije je odselila u Madrid i završila na listama najseksi novinarki Europe.

Otkako živi i radi u Madridu, Velolučanka Fani Stipković (39) nekoliko je puta završavala na listama najseksi novinarki u Europi, a karijeru je započela još 2001. godine u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Sada su isplivale njezine fotografije iz 2005. godine, kada je počela raditi u showu Nove TV "Red Carpet" i već je tada odradila intervjue s velikim svjetskim sportskim zvijezdama kao što su Cristiano Ronaldo, Kobe Bryant, Lewis Hamilton i Rafael Nadal. U isto je vrijeme nosila i modne revije te obilazila evente.

Fani je tada bila u svojim ranim dvadesetima, no do danas se nije puno promijenila i na fotkama ju je lako prepoznati. Manekenstvom se bavila dok je studirala te je nosila revije brojnih domaćih dizajnera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Danas u Madridu radi kao sportska novinarka, a iako je odavno iselila iz Hrvatske, i dalje plijeni pažnju domaće javnosti seksi fotkama na Instagramu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Boban (Foto: Instagram) Celebrity Rijetko pojavljivanje bivše supruge Zvonimira Bobana nije prošlo neopaženo, pogledajte s kim se družila na špici

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad omiljena holivudska slatkica dovela se do neprepoznatljivosti, njezine najnovije fotke sve su ostavile u čudu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene