Opa!

Alen Islamović pokazao kako je izgledao prije 40 godina i raspametio obožavateljice: "Ni Depp ti nije ravan!"

Alen Islamović Alen Islamović Davor Puklavec/Pixsell 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Islamović Alen Islamović Alen Islamović (Facebook) Alen Islamović za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) U zlatnoj sobi Alena Islamovića (Foto: Dnevnik.hr) Alen Islamović Alen Islamović Alen Islamović Alen Islamović, Željko Bebek, Tifa (FOTO: Damir Spehar/PIXSELL) +0 Alen Islamović Galerija

Alen Islamović je na društvenim mrežama obilježio 40 godina od izdanja albuma "Motori" Divljih Jagoda fotografijama iz tog vremena na kojima ima dugu kosu.

Legendarni frontmen Divljih Jagoda i Bijelog Dugmeta, pjevač Alen Islamović (65), prisjetio se mlađih dana.

Pogledaj i ovo Aleksandra Prijović najslađe neprospavane noći! Prijović se u još neviđenom videu prisjetila pet nastupa u Areni, pogledajte kako su izgledale pripreme za najveće koncerte u regiji!

Na društvenim mrežama obilježio je 40 godina od izdanja albuma "Motori" Divljih Jagoda fotografijama iz tog vremena kojima je raspametio obožavateljice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alen Islamovic (@music.alen.islamovic)

Alen je tada bio u svojim dvadesetima i imao je dugu kosu te odvažan rokerski stil, koji su njegovali i njegovi kolege iz benda Nasko Budimlić i Zlatan Ćehić Ćeha.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alen Islamovic (@music.alen.islamovic)

"Ma ni Depp ti nije ravan", "Koliko ste hot", "Vrijeme je još uvijek na Alenovoj strani", nizali su se komplimenti ispod fotki uz emotikone srca i vatre.

Fanove Divljih jagoda obradovala je i najava njihove nove pjesme "Sudnji dan".

Islamović, inače, posljednjih 20 godina ima samostalnu karijeru te često ističe kako mu to najviše odgovara.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +11 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica raskopčala prsluk i pokazala da ispod ne nosi ništa, a vruće hlačice začinile su cijeli outfit!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Vjekoslava Huljić i Dušan Vasić Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 5 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 4 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 3 +19 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 2 Celebrity Tonči Huljić objavio tužnu vijest i oprostio se od dugogodišnjeg prijatelja i suradnika: ''Falit ćeš mi kao i član obitelji...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene