Kći objavila rijetke fotke

Brak im je propao zbog vjere kojom je zaluđen, a s njom zbog kontroverznog kulta ne razgovaraju ni djeca koju su skrivali od javnosti

Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) +0 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Galerija

Tom Cruise i Nicole Kidman u braku su posvojili dvoje djece, Bellu i Connora. Pogledajte kako izgledaju danas.

Prošlo je 20 godina otkako su se Nicole Kidman i Tom Cruise razveli i mnogi su već zaboravili da su nekoć bili jedan od omiljenih holivudskih parova.

Pogledaj i ovo Tom Cruise nastao je pravi metež! Svi pričaju o potezu Toma Cruisea nakon što se fotograf srušio pred njim, kamere su zabilježile njegovu reakciju!

Vjenčali su se 1990. godine i u braku su bili čak 11 godina, a ubrzo nakon vjenčanja usvojili su dvoje djece. Svoju kćer Bellu usvojili su 1992., a sina Connora 1994. Djecu su oduvijek čuvali daleko od očiju javnosti, no sada kada su odrasli, oboje na društvenim mrežama dijele fotografije.

Instagram danas 26-godišnjeg Connora prepun je njegovih fotki iz ribolova, koji mu je očigledno omiljena zanimacija. Connor se čak okušao i kao glumac te se pojavio u dva filma, akcijskom trileru "Crvena zora" iz 2012. godine i drami "Sedam duša" iz 2008. godine, u kojoj glavnu ulogu ima Will Smith.

Bella, kojoj je danas 28 godina, rijetko na društvenim mrežama objavljuje svoje selfieje, a upravo je ovog tjedna jednim iznenadila sve.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise)

Punog imena Isabella Jane, najstarija kći Cruisea i Kidman živi u Velikoj Britaniji sa suprugom Maxom Parkerom, s kojim je u braku pet godina.

Connor i Bella od rastave svojih roditelja ne razgovaraju s majkom, i to zbog istog razloga zbog kojeg je Tom 2001. godine zatražio razvod.

Iako je sve isprva bilo idilično, između dvoje megapopularnih glumaca stala je Tomova religija - scijentologija. Nicole je oduvijek odbijala postati scijentologinjom jer joj se nisu sviđali stega i pravila koja se nameću, pa se Tom počeo udaljavati od nje.

Kao zakleti scijentolog, Tom je odlučio da će i njihovu djecu odgojiti u skladu s tom religijom, pa je tako i bilo. Nicole se u jednom trenutku počela osjećati isključeno iz njihove rutine i vrijednosnog sklopa, pa je došlo do zahlađenja odnosa.

Bella i Connor odjednom su svoju majku, ženu koja ih odgaja, počeli nazivati "supresivnom osobom", što je službeni scijentološki termin za osobe koje nisu vjernici, tj. nisu članovi zajednice scijentologa. Prema njihovu vjerovanju, scijentolozi bi trebali izbjegavati svaki bliži kontakt s osobama koje su "supresivne", što je kasnije imalo znatan utjecaj na živote te obitelji.

Kada je došlo do iznenadnog razvoda koji je zatražio Cruise, sud je puno skrbništvo nad djecom dodijelio upravo njemu, i to baš zato što su bili vjernici čija je sveta dužnost izbjegavati osobe koje nisu scijentolozi.

Ipak, u intervjuu iz 2016. Kidman je rekla kako je skriveni, no pravi razlog propasti njezina braka s Cruiseom i to što se nikada u tih 11 godina nije osjećala potpuno prirodno i slobodno.

Njihov razvod bio je brz i iznenadan. Iako su imali probleme u braku, Kidman navodno nije očekivala da će ju Cruise napustiti, a učinio je upravo to. Podnio je papire za razvod i zauvijek napustio njihov dom. Kidman je ostala slomljena srca sama u kući, a Tomov stručnjak za odnose s javnošću objavio je javnosti da se rastaju samo 24 sata nakon što je Nicole to saznala.

Nicole se 2006. ponovno udala i u sretnom je braku s pjevačem Keithom Urbanom, s kojim je dobila još dvoje djece, a Tom Cruise oženio se glumicom Katie Holmes i dobio s njom kćer Suri, koju ne viđa od razvoda s Holmes 2012. godine.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene