To se zove promjena!

Prije 6 godina izvela je himnu za pamćenje, ali danas ju nije lako prepoznati, pogotovo u ultrakratkim haljinama koje obožava

Edvard Abazi i Mia Negovetić Edvard Abazi i Mia Negovetić DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Edvard Abazi i Mia Negovetić Edvard Abazi i Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić +0 Mia Negovetić Galerija

Mia Negovetić zablistala je u ultrakratkoj haljini na dodjeli Porina gdje je spremno pozirala na crvenom tepihu s kolegama glazbenicima.

Naša mlada pjevačica Mia Negovetić sve je prije nekoliko godina osvojila svojim glasom i preslatkom pojavom, no ona je danas odrasla mlada žena koju bi neki danas i teško prepoznali.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP "Majke mi, Škoro!" Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''

18-godišnja Mia u to nas je uvjerila i na ovogodišnjoj dodjeli Porina na kojoj se pojavila u ultrakratkoj haljini sa šljokicama i dekoltem, a pokazala je i novu boju kose i frizuru. Sređenim izdanjem pohvalila se i na svom profilu na Instagramu te dobila niz komplimenata na račun novog izgleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Negovetic (@mia.negovetic)

"Oduzimaš nam dah", "Prava ljepotica", "Predivna si", "Prekrasna si Mia, zvijezdo moja", "Blistaš", "Prava ljepota", "Samo jedna riječ, predivna", "Super kombinacija", "Bez konkurencije", "Totalni woooooow", "Postala si žena", "Uvijek prelijepa", samo su neke od pohvala koje je dobila.

Mia je u veljači ove godine pokušala izboriti odlazak na ovogodišnji Eurosong u Rotterdamu s pjesmom "She's Like a Dream", a iako joj to nije uspjelo, Riječanka je završila na visokom trećem mjestu, što je bila još jedna potvrda njezina velikog glazbenog talenta i blistave glazbene budućnosti.

Od malih je nogu pokazivala zavidne vokalne sposobnosti, a javnost pamti njezinu izvedbu hrvatske himne iz 2015. godine na mimohodu povodom obilježavanja obljetnice "Oluje".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene