Kakva promjena!

Martina Vrbos poznata je po drastičnim promjenama imidža, ali sada je osvanula neprepoznatljiva: "Pustimo sve priče koje me prate godinama"

Martina Vrbos - 3 Martina Vrbos - 3 Ljubica Samardžić/PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 3 Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos - 2 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Galerija

Martina Vrbos ovih dana predstavlja svoj novi singl "S tobom je sve", ali i novi imidž, zahvaljujući kojem je nije ni lako prepoznati.

Iznimno talentirana, snažnog vokala i uvijek svoja, upravo to su opisi po kojima domaća javnost pamti Martinu Vrbos. Nakon pet godina ponovo se vratila s prekrasnom baladom "S tobom je sve", a sama potpisuje i tekst i glazbu za nju.

Pogledaj i ovo Martina Vrbos ''dosta je bilo!'' Hrvatska pjevačica koja želi predstavljati Srbiju na Eurosongu suočila se s hejterima: ''Iz inata ću pobijediti i svim srcem predstavljati Srbiju!''

Osim što izgleda bolje nego ikad, uživa u majčinstvu i stvaranju glazbe koja joj je uvijek bila prva i jedina ljubav. Novom pjesmom ujedno i najavljuje svoj povratak na glazbenu scenu, a kako i sama kaže, prošlo je previše vremena otkako je s publikom dijelila upravo ono najljepše što može dati od sebe. Pjesma u kojoj se može pronaći svatko tko pored sebe ima osobu bez koje ne može zamisliti buđenje oduševit će zaljubljenike u Martinin rad i djelo.

Pomalo drugačija, odvažnija i ozbiljnija ovom je pjesmom napravila i svojevrstan preokret.

"Ovo je jednostavno moja pjesma. Kad pišem, ne mogu reći da me posebno inspiriraju neki događaji ili situacije. Inspiracija jednostavno pokuca, a ja joj otvorim vrata. Sretna sam što se vraćam jer me zaista dugo nije bilo, a dobre stvari se malo duže pripremaju. Pustimo na stranu sve priče koje me prate godinama. Martina je smršavjela, nije smršavjela, rodila, nije rodila, nestala, postala. Vraćam se s dobrom glazbom i to je jedino bitno. Emotivac sam i tu sam na svom teritoriju. U ovoj pjesmi se čuje moj potpis, čuje se groove i jednostavna, pitka melodija. Takav je i spot. Kad sam pomislila što želim raditi dok slušam svoj singl, poželjela sam voziti se autom po kiši. Spot je snimljen prije ljeta, ali sam čekala ove prve jesenske kiše da vam uljepšam dan", dodaje iskreno Martina.

Pjesma koja miriše na jesen prepunu ljubavi, čak pomalo filmski i utopijski, raznježit će svako uho jer upravo je sva ljepota u jednostavnosti, a Martina ju je ovom pjesmom itekako prikazala.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +2 Hana Huljić - 1 Celebrity Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene