''Povratak korijenima!''

Glumica iz hit-serije devedesetih iznenadila je pratitelje novim-starim imidžem koji je svima nedostajao!

Laura Prepon - 1 Laura Prepon - 1 Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Prepon - 1 Laura Prepon - 4 Laura Prepon - 2 Laura Prepon - 3 Laura Prepon - 5 Laura Prepon - 6 Laura Prepon - 2 Laura Prepon i Wilmer Valderrama - 5 Laura Prepon i Wilmer Valderrama - 4 Laura Prepon i Wilmer Valderrama - 3 +17 Laura Prepon i Wilmer Valderrama - 2 Galerija

Laura Prepon iznenadila je svoje pratitelje novim imidžem i svojoj prirodnoj boji kose, iako ju mnogi pamte kao crnku.

Američka glumica koja se proslavila ulogama u serijama "Lude sedamdesete" i "Narančasta je nova crna" Laura Prepon itekako je potvrdila naslov druge serije pa iznenadila pratitelje novim-starim izgledom na društvenim mrežama.

Iako je posljednjih nekoliko godina nosila crnu dugu kosu, Laura je od samih početaka karijere njegovala svoju crvenu kosu koja joj je i prirodno takva. Sada je odlučila ošišati kosu te ofarbati ju u crveno i što sličnije njenoj prirodnoj kosi, a novi izgled potpuno ju je osvježio te su je pratitelji nahvalili komplimentima.

U ''Ludim sedamdesetima'' Laura je sve očarala tada dugom crvenom kosom i mladolikim licem, a danas ima 43 godine te i dalje oduševljava mladenačkim izgledom i figurom.

Svoju crvenu kosu vratila je u travnju, a s pratiteljima je podijelila kako je izgledao dugi proces skidanja svoje crne boje kako bi došla do svojih prirodnih korijena. Naime, glumica je u nekoliko videozapisa nosila kape, šešire ili šilterice koje su skrivale korijen njene kose, a onda je otkrila i zašto.

''Htjela sam s vama podijeliti jednu tajnu. Dakle, razlog zašto sam dosad nosila šešir u toliko svojih videa je taj što sam se odlučila vratiti crvenoj kosi. Nedostaje mi moja crvena kosa, gledala sam slike sebe kao klinke i tinejdžerice i stvarno se veselim povratku u prirodnu boju'', rekla je u videozapisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Prepon (@lauraprepon)

Obožavatelji su se raspisali u komentarima i potpuno opravdali njenu odluku: ''Da da da!!!!!! 10 puta bolja od crne!!''

Iako je ostala najpoznatija upravo po ulozi Donne, Laura se pojavljivala u nizu drugih uspješnih serija, poput "Kako sam upoznao vašu majku" i ''Djevojka u vlaku''.

2021. je godine u intervjuu za časopis People progovorila i o svojem iskustvu u scijentološkoj crkvi, čija je članica postala dok je bila u vezi s bratom kolege iz Ludih 70-ih, Christopherom Mastersonom, a jedno su je vrijeme povezivali i s najpoznatijim scijentologom, Tomom Cruiseom.

"Ne prakticiram više scijentologiju. Uvijek sam bila otvorenog uma, još od djetinjstva. Odgajana sam kao katolkinja i kao židovka, molila sam se u crkvama, meditirala u hramovima, proučavala sam kinesku teoriju meditiranja. Scijentologiju nisam prakticirala gotovo pet godina i ona više nije dio mog života", otkrila je tada glumica.

Laura je od 2018. godine u braku s glumcem Benom Fosterom, s kojim ima dvoje djece, kćer Ellu koja je rođena 2017. i sina kojeg su dobili 2020. godine, ali još nisu otkrili njegovo ime.

A 2022. godine otvorila je dušu na svojem Instagramu i otkrila da je imala pobačaj.

"Jedan od najgorih dana u mojem životu bio je kada sam odlučila pobaciti u drugom tromjesečju trudnoće. Poražavajuća istina je da smo doznali kako fetus neće preživjeti do poroda i da je moj život također ugrožen. U to vrijeme ja sam imala izbor", napisala je glumica, a povod ovog priznanja bila je odluka Vrhovnog suda u SAD-u o poništavanju prava na pobačaj.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Žalica Jasna Žalica - 1 Jasna Žalica i Emir Hadžihafizbegović - 3 Jasna Žalica +16 Jasna Žalica - 1 Nekad i sad Sjećate se Izetove Šefike? Napustila je seriju pa se vratila s novim imidžem, a privatno njeguje posve drugačiji stil

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maras Harmander Ana Maras Harmander Ana Maras Harmander Ana Maras Harmander +26 Ana Maras Harmander Celebrity Prizori splitske glumice dok trči u bikiniju mnoge su podsjetili na scene iz kultne serije: "Pamela, idi doma!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene