Je li zaista pretjerala?

Uloga Monice obilježila ju je za čitav život, ali jedna joj je stvar nakon snimanja posebno teško pala, o tome nije htjela ni govoriti

Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Getty Images) Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Getty Images) Courteney Cox i Lisa Kudrow (Foto: Instagram) Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Courteney Cox (Foto: Getty Images) Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Galerija

Courteney Cox svjetsku je slavu stekla kao dio glumačke ekipe legendarne serije "Prijatelji", koja se uskoro vraća na male ekrane.

Glumačka ekipa hit-serije "Prijatelji" koja se okupila nakon gotovo dvadesetak godina i snimila nove zgode za vjerne gledatelje koji su ih godinama iščekivali i nadali se tome, u posljednje je vrijeme u centru pažnje i o njoj se ne prestaje pričati.

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji njih se čekalo Shrvani Prijatelji konačno su se oglasili nakon iznenadne Chandlerove smrti: "S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju"

Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudorow i Jennifer Aniston pod povećalom su javnosti, pogotovo nakon što je objavljen najavni video njihove nove specijalne epizode koju ćemo uskoro gledati, a posebno je zanimljivo vidjeti koliko su se do danas promijenili.

Tako je Matthew mnoge zabrinuo svojom otužnom pojavom, a Matt razočarao jer je od njegova zavodničkog izgleda malo ostalo. S druge strane obožavatelji se dive i čude Jennifer i Lisi koliko su se zapravo malo promijenile. Iznimku među njima čini Courteney, koja je već nekoliko puta bila na udaru kritika zbog pretjeranog korištenja botoksa i zaleđenog izgleda lica.

Ona danas ima 56 godina i može se pohvaliti isklesanom linijom i top-formom na kojoj joj zavide i puno mlađe kolegice, ali ipak lice privlači najviše pažnje, no ona se zbog toga previše ne zabrinjava. Aktivna je na društvenim mrežama, često objavljuje selfije, dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života, a nerijetko imamo priliku vidjeti i kako se druži s Jennifer i Lisom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

U javnosti godinama nije htjela govoriti o estetskim zahvatima, no 2017. godine u jednom je intervjuu priznala kako joj se sa starenjem jako teško nosila i nije bila zadovoljna vlastitim izgledom. Danas je ipak odustala od novih zahvata i odlučila je stariti dostojanstveno.

"Iako sam morala prihvatiti da starim, to je bilo nešto što mi je bilo teško. Ali sada prihvaćam samu sebe. Mislim da sam u životnoj fazi u kojoj se dobro osjećam ovakva kakva jesam, kakva sam postala i kakva ću tek postati", zaključila je.

Courteney je od 2013. godina u sretnoj vezi s Johnnyjem McDaidom, inače članom benda Snow Patrol, a upoznao ih je zajednički prijatelj Ed Sheeran. Prije njega bila je u braku s glumcem Davidom Arquetteom, s kojim je dobila danas 17-godišnju kćer Coco.

A kako se Courteney mijenjala tijekom godina i je li zaista pretjerala, pogledajte u našoj galeriji.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) +3 Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Celebrity Zamamni dekolte skrenuo je pažnju s njezina mladolikog lica, zbilja je nevjerojatno kako ova žena izgleda s 50 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene