poput profesionalki!

Pogledajte kako su se naše poznate dame snašle kao manekenke prije 17 godina, možete li ih prepoznati na fotkama s piste?

In Magazin: Alka Vuica - 3 In Magazin: Alka Vuica - 3 In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Alka Vuica - 3 Galerija

Mia Begović, Nives Ivanković, Maja Blagdan, Alka Vuica i Nives Celzijus 2005. godine nosile su humanitarnu reviju na otvorenju zagrebačkog tjedna mode. Pogledajte kako su tada izgledale.

Zagrebački tjedan mode davne 2005. godine otvoren je humanitarnom revijom kojom su prikupljana sredstva za aparat za ranu dijagnostiku raka dojke.

Pogledaj i ovo Alka Vuica "Sva moja lica" Predizborni plakati Alke Vuice pravi su hit, a novim je pokazala da se zna i našaliti na svoj račun!

Reviju su tada nosile poznate dame iz javnog života, a program je vodila Paola Valić Bekić.

U ulozi modela našle su se Nives Ivanković, Nives Celzijus, Maja Blagdan, Mia Begović i Alka Vuica, koje su posao odradile kao profesionalke i prošetale pistom sa širokim osmijesima na licu, a sve su zablistale u glamuroznim kreacijama.

Dobro raspoloženje zavladalo je i iza pozornice, a kakva je bila atmosfera i koliko su se glavne zvijezde revije promijenile u zadnjih 17 godina, pogledajte u našoj galeriji.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene