danas je znatno drugačija

Omiljena folk-zvijezda Hrvata ovako je izgledala davne 2007. godine, a evo koliko se promijenila otkako se povukla iz javnosti

Indira Radić - 1 Indira Radić - 1 Igor Kralj/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Radić - 1 Indira Radić - 2 Indira Radić - 3 Indira Radić Indira Radić Indira Radić Indira Radić - 1 Indira Radić - 2 Indira Radić - 3 Indira Radić - 4 +14 Indira Radić - 5 Galerija

Pojavile su se fotografije Indire Radić iz 2007. godine, kada je nastupila u jednom zagrebačkom klubu, a našli smo i jednu njezinu snimku iz 1999.

Srpska folk-pjevačica Indira Radić (56) jedna je od najpopularnijih zvijezda regije, a obožava je i hrvatska publika.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakva mješavina! Ovaj turbofolk hit jednostavno morate poslušati

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2007. godine, kada je napunila zagrebački klub The Best, a tada je izgledala znatno drugačije nego danas.

Indira je tada nastupila u oskudnoj haljinici, koja je u prvi plan stavila njezin raskošni dekolte, a uski kroj istaknuo je i njezinu ženstvenu figuru.

Pjevačica se posljednjih godina povukla iz javnog života i izbjegava medije, no i dalje održava koncerte, a jednu od njezinih novijih fotografija možete pogledati OVDJE.

Pjevačica je svojevremeno priznala kako se umorila od estrade te da je to razlog zbog kojeg je nismo imali priliku viđati u televizijskim emisijama i pred kamerama, ali je i dalje ostala tu za svoju publiku.

Indira je na sceni od 1992. godine, a veliku popularnost u regiji, pa i šire donijeli su joj hitovi "Bio si mi drag", "Zmaj", "Moj živote dal si živ" i duet koji je snimila s Alenom Islamovićem "Lopov".

Nedavno je na društvenim medijima osvanula i njezina snimka iz 1999. godine, na kojoj izvodi svoj hit "Kafana" i izgleda znatno drugačije nego danas.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @estradni.arhiv

Kako je Indira izgledala na nastupu u Zagrebu prije 16 godina i koliko se otada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gabrijela Meštrović Maštruko - 1 Gabrijela Meštrović Maštruko - 2 Gabrijela Meštrović Maštruko - 3 Gabrijela Meštrović Maštruko - 4 +5 Gabrijela Meštrović Maštruko - 5 Celebrity Naša glumica sa suprugom i kćeri izazvala incident u Zadru, bacali su stvari i vikali, a policija je intervenirala čak dva puta! 2

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Rico Rodriguez - 1 Rico Rodriguez - 3 Rico Rodriguez - 4 Rico Rodriguez - 5 +23 Rico Rodriguez Nekad i sad Iznenadit ćete se kad vidite kako danas izgleda Manny iz "Moderne obitelji", više nema ni traga preslatkom dječaku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene