više ne izgleda ovako

Indira Radić povukla se iz javnog života, a sada se nakon dugo vremena pojavila pred kamerama i iznenadila promjenom!

Indira Radić - 2 Indira Radić - 2 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Radić - 1 Indira Radić - 3 Indira Radić - 4 Indira Radić - 4 Indira Radić - 5 Indira Radić - 6 Indira Radić - 3 Indira Radić - 4 Indira Radić - 7 Indira Radić - 1 +9 Indira Radić - 8 Galerija

Indira Radić prije nekoliko godina povukla se iz javnog života, a sada se pojavila pred kamerama nakon dugo vremena.

Popularna folk-pjevačica Indira Radić povukla se iz javnog života prije nekoliko godina, a nedavno je održala koncert u Beogradu, za koji se tražila karta više s obzirom na to da je već godinama jedna najangažiranijih pjevačica u regiji.

Tom je prilikom nakon dugo vremena stala pred kamere i iznenadila izgledom, a njezine najnovije fotografije pogledajte OVDJE.

Iako izbjegava medije, Indira je aktivna na društvenim mrežama, na kojima sa svojih više od 170 tisuća pratitelja na Instagramu svakodnevno dijeli trenutke iz privatnog života i snimke s koncerata.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli INDIRA RADIC (@indiraradicofficial)

Pjevačica je svojevremeno priznala kako se umorila od estrade te da je to razlog zašto je nismo imali priliku viđati u televizijskim emisijama i pred kamerama, ali je i dalje ostala tu za svoju publiku.

Indira je na sceni od 1992. godine, a veliku popularnost u regiji, pa i šire donijeli su joj hitovi "Bio si mi drag", "Zmaj", "Moj živote dal si živ" i duet koji je snimila s Alenom Islamovićem "Lopov".

Kako je Indira izgledala prije nego što se povukla iz javnosti i koliko se od tada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 2 +14 Milica Pavlović - 2 Celebrity Srpska folk zvijezda zablistala u uskoj haljini s prorezom, a ono što je napravila usred koncerta uzrokovalo je pravu pomutnju u publici

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham David Beckham David Beckham David Beckham +15 Victoria Beckham Celebrity Raskol u obitelji Beckham? Novi potez najstarijeg sina Davida i Victorije rasplamsao je glasine koje su se pojavile dok su bili u Hrvatskoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene