kakav bi bili spoj?

Evo s kojom je pjevačicom Dino Merlin odbio snimiti duet: "Eh, što me nisi pozvala kad si snimala pjesmu..."

Dino Merlin Dino Merlin Marko Lukunic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Radić - 1 Indira Radić Indira Radić Dino Merlin - 2 Dino Merlin - 1 Dino Merlin - 4 Dino Merlin - 3 Dino Merlin - 2 Dino Merlin - 1 Treći koncert Dine Merlina u Areni Zagreb - 13 +20 Treći koncert Dine Merlina u Areni Zagreb - 12 Galerija

Indira Radić vlasnica je velikog hita "Lopov" te je otkrila da ju je Dino Merlin odbio za jedan duet koji na kraju nikada nije snimila.

Poznata srbijanska pjevačica Indira Radić otvoreno je progovorila o kolegi Dini Merlinu, s kojim je, kako kaže, htjela snimiti duet, a dotaknula se i svog benda s kojim surađuje već jedno desetljeće.

"Članovi mog benda i ja super se družimo, sve obilazimo zajedno kad nekamo otputujemo. Kod nas se ništa nije promijenilo u odnosu na ranije turneje. Deset godina imam isti tim", istaknula je Indira.

Pogledaji ovo Dino Merlin - 2 Nekad i sad Jedina fotografija Dine Merlina sa suprugom i kćeri osvanula na internetu, u mladosti biste ga jedva prepoznali!

Pjevačica je otkrila i da ju je bosanskohercegovački pjevač Dino Merlin odbio za duet jedne pjesme. 

"2000. godine imala sam jednu pjesmu koja je bila tipična za Dinu Merlina i mene. Moji suradnici i ja smo tada razmišljali o tome, ali nismo to ostvarili"

Mislite li da bi Indira i Dino bili dobar duetski spoj?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

"Poslali smo Merlinu pjesmu i on je odslušao i rekao: "Eh, što me nisi pozvala kad si snimala pjesmu 'Lopov', ali tko može znati što će biti hit... Nisam poslije ni s kim ni snimila tu pjesmu, zaboravila sam i koja je. Pjesma je odlična, a zašto Dino to tada nije osjetio - ne znam", rekla je pjevačica za Blic.

Pogledaji ovo Dino Merlin Celebrity Dino Merlin hitno hospitaliziran nakon što mu je naglo pozlilo, dramatični trenuci zabilježeni su i na snimci

Inače, Indira je pjesmu "Lopov", koja je i danas veliki hit snimila s Alenom Islamovićem.

Podsjećamo, pjevač Dino Merlin trudi se sakriti svoj privatni život daleko od očiju javnosti, a o svojim nasljednicima gotovo nikad ne priča.

Regionalni mediji znali su pisati o njegovoj supruzi Ameli, no o njoj se vrlo malo zna te njihovih zajedničkih fotografija gotovo da ni nema.

Pogledaji ovo Zdravko Čolić - 1 Clubzone Nova suradnja Zdravka Čolića i Dina Merlina: Poslušajte nostalgičnu glazbenu priču o sudbini stare ljubavi

Njihov brak nije obilježio nijedan skandal ili afera, a zajedno su od njegove 17. godine.

"Sa svojom ženom Amelom sam od sedamnaeste godine i još uvijek mi je lijepo. Nemam problema ni skandala. Doduše, nismo u braku tolike godine jer smo se zabavljali skoro pet godina", prisjetio se Merlin jednom prilikom za Eksluziv.ba.

Pogledaji ovo In Magazin: Zdravko Čolić - 1 inMagazin Zdravko Čolić otkrio što misli o statusu miljenika žena: ''To je tako, rodiš se tako i onda ne možeš nikamo pobjeći''

No na početku veze nisu im tekli med i mlijeko jer su se Amelini roditelji protivili da budu zajedno, a razlog tome bilo je Dinino siromaštvo, dok je ona bila iz ugledne obitelji i studentica arhitekture.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 5 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 3 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 1 +29 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 2 Celebrity Friško zaljubljena Vlatka Pokos pozirala samo ogrnuta ručnikom, uživa nakon što se zbog ljubavi vratila u svoj grad!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston i Sandra Bullock +25 Jennifer Aniston - 3 Celebrity Jennifer Aniston htjela pokazati frizuru, ali svi su gledali u jedan drugi detalj na njoj: "Kako uzbudljivo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene