Nikad ih ne pokazuje

Jedina fotografija Dine Merlina sa suprugom i kćeri osvanula na internetu, u mladosti biste ga jedva prepoznali!

Dino Merlin - 2 Dino Merlin - 2 Armin Durgut/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin - 1 Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin - 1 Treći koncert Dine Merlina u Areni Zagreb - 10 Treći koncert Dine Merlina u Areni Zagreb - 11 Treći koncert Dine Merlina u Areni Zagreb - 12 Treći koncert Dine Merlina u Areni Zagreb - 7 Treći koncert Dine Merlina u Areni Zagreb - 5 Dino Merlin - 2 +22 Dino Merlin - 1 Galerija

Na društvenim mrežama osvanula je nikad viđena fotografija Dina Merlina iz mladosti, pozirao je sa suprugom i kćerkom.

Pjevač Dino Merlin trudi se sakriti svoj privatan život daleko od očiju javnosti, a o svojim nasljednicima gotovo nikad ne priča.

Regionalni mediji znali su pisati o njegovoj supruzi Ameli, no o njoj se vrlo malo zna te njihovih zajedničkih fotografija gotovo da ni nema.

Pogledaji ovo Dino Merlin Celebrity Dino Merlin hitno hospitaliziran nakon što mu je naglo pozlilo, dramatični trenuci zabilježeni su i na snimci

No, na jednoj Instagram stranici sada se pojavila stara fotografija na kojoj je Dino pozirao sa suprugom i kćerkom Naidom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Nije poznato kada je točno fotografija nastala, a komentari ispod objave samo su se nizali. Ono što su ljudi mahom komentirali je izgled pjevača koji je tada imao skroz drugačiji imidž. Dino je nosio dužu frizuru, a kosa mu je bila kovrčava.

Prije nekoliko godina na internetu je osvanula njihova rijetka fotografija dok su šetali ulicom, a kako Amela izgleda pogledajte OVDJE.

Pogledaji ovo Drugi koncert Dine Merlina u Areni Zagreb - 9 Celebrity Dino Merlin na impresivnom zadnjem koncertu u Zagrebu doživio jedan od najvećih trijumfa svoje karijere

Njihov brak nije obilježio nijedan skandal ili afera, a zajedno su od njegove 17. godine.

"Sa svojom ženom Amelom sam od sedamnaeste godine i još uvijek mi je lijepo. Nemam problema ni skandala. Doduše, nismo u braku tolike godine jer smo se zabavljali skoro pet godina", prisjetio se Merlin jednom prilikom za Eksluziv.ba.

No na početku veze nisu im tekli med i mlijeko jer su se Amelini roditelji protivili da budu zajedno, a razlog tome bilo je Dinino siromaštvo dok je ona bila članica ugledne obitelji i studentica arhitekture.

"Borili smo se, krili, ali nitko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno vjenčali. Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi netko naišao i pokvario našu sreću", otkrio je pjevač.

Pogledaji ovo Dino Merlin Zanimljivosti Dino Merlin iznenadio neobičnim modnim dodatkom o kojem se priča poslije njegova nastupa na Kopaoniku

Anela je ostala uz Dinu i na počecima njegove glazbene karijere kada nije zarađivao ni blizu koliko danas zarađuje, štoviše znao se vraćati kući s turneja bez novčića.

"Moja žena je stajala na vratima, dočekala me s bebom. Naida je možda imala pola godine, a supruga Amela je baš završavala arhitekturu. Tiho me je upitala: Jesi li nam šta donio? Nemam za mlijeko. Ja nisam imao ni jedan jedini dinar. Nisam donio ništa jer nisam ništa zaradio. Bili su tu veliki troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: Da, donio sam 100 maraka", izjavio je za Ekskluziv.ba.

Unatoč tome što se rijetko pojavljuju u javnosti, Amela i Dino i danas su u sretnom braku, a osim Naide imaju i sina Hamzu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin +25 Melkior Bašić, Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović Celebrity Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 5 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 4 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 2 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 1 +30 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković s djecom - 3 Celebrity Suprugu Andreja Plenkovića nismo imali priliku vidjeti od 2019. godine, a zbog njezina zadnjeg poteza svi se pitaju samo jedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene