uz njega je bila kći

Dino Merlin hitno hospitaliziran nakon što mu je naglo pozlilo, dramatični trenuci zabilježeni su i na snimci

Dino Merlin Dino Merlin Luka Gerlanc/Cropix 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin - 2 Dino Merlin - 1 Dino Merlin - 4 Dino Merlin - 3 Dino Merlin - 1 Dino Merlin i Senidah - 3 Dino Merlin - 2 Dino Merlin - 7 Dino Merlin - 8 Dino Merlin +27 Dino Merlin - 1 Galerija

Dini Merlinu naglo je pozlilo u četvrtak oko 21 sat i po njega je došlo vozilo hitne pomoći, no navodno je izvan životne opasnosti.

Sarajevski čarobnjak Dino Merlin hitno je hospitaliziran u četvrtak navečer nakon što mu je naglo pozlilo, doznaju 24 sata.

"Prijateljica i ja smo sjedili u parku preko puta njegove radnje. Onda smo ugledali hitnu, ušli su u njegovu radnju, a nedugo zatim on je izišao s njima", javili su svjedoci za 24 sata, koji su objavili i snimku na kojemu hitna pomoć odvodi regionalnu zvijezdu. Hitna je došla do njegove trgovine Magaza, koja se nalazi na Baščaršiji.

"Izgledao je jako loše, jedva je hodao. Živim ovdje pa ga često viđam. Svako malo dolazi do svoje radnje", dodao je očevidac.

Uz pjevača je bila kći Naida, koja mu je i osobna asistentica, a ona ga je i dopratila do vozila hitne pomoći.

Pogledaji ovo Dino Merlin - 2 Celebrity Kći Dine Merlina javnost nikad ne viđa, no sada je procurila njena fotografija s očevog koncerta u Beogradu!

Iz Merlinova menadžmenta sada su potvrdili da je pjevač izvan životne opasnosti i da više nije u bolnici.

"Dino je dobro, dobro se osjeća. Bilo mu je muka, a sada je odlično. On je kod kuće u Sarajevu", rekli su iz Merlinova tima za Dnevni avaz.

Merlin je krajem prošle godine, uoči četiriju spektakularnih koncerata koje je održao u zagrebačkoj Areni, za Blic progovorio o razdoblju života kada se borio s depresijom.

"U jednom razdoblju svog života bio sam teško bolestan. Imao sam tešku depresiju. To ne bih poželio nikome. To se manifestiralo tako da nisam bio ni za što. Apsolutno me ništa nije zanimalo, meni je bilo isto i život i smrt. Jednostavno sam samo bio biljka. To je bilo razdoblje kada sam htio napustiti glazbu i svašta mi je tada padalo na pamet, ali, eto, nekim sam se čudom izvukao", rekao je tada glazbenik. Nakon tog teškog razdoblja vratio se glazbi s albumom "Sredinom", koji je snimio 2000. godine, a na njemu se nalazio i njegov hit-duet s Ivanom Banfić "Godinama".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju John Goodman i supruga Anna Beth John Goodman John Goodman John Goodman +15 John Goodman i supruga Anna Beth Nekad i sad Legendarni glumac izgubio je gotovo 100 kila, više ga nije lako prepoznati nakon drastične transformacije!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 6 Georgina Rodriguez - 11 Georgina Rodriguez - 8 Georgina Rodriguez - 3 +26 Georgina Rodriguez - 13 Celebrity Ronaldova Georgina u badiću pokazala rezultate svakodnevnog boravka u teretani, za njih dvoje nema ništa labavo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene