Još uvijek se sluša!

Od njezina velikog i jedinog hita prošlo je 26 godina, a evo kako danas izgleda i što radi!

Natalie Imbruglia Natalie Imbruglia Screenshot/Youtube 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Imbruglia - 1 Natalie Imbruglia - 2 Natalie Imbruglia Natalie Imbruglia - 5 Natalie Imbruglia - 4 Natalie Imbruglia - 3 Natalie Imbruglia - 2 Natalie Imbruglia - 1 Natalie Imbruglia (Foto: Screenshot) Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) +8 Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) Galerija

Natalie Imbruglia proslavila se zahvaljujući singlu "Torn", a mnogi ju pamte i iz popularne serije "Susjedi".

Brojni obožavatelji ostali su zapanjeni mladolikim izgledom pjevačice i glumice Natalie Imbruglia, koja se pojavila u emisiji "Good Morning Britain" i to nakon što su se podsjetili da ona danas ima 48 godina, a izgleda upola mlađe.

Pogledaj i ovo Natalie Imbruglia (Foto: Profimedia) Čestitamo! Slavna pjevačica u 44. godini prvi put postala majka: Objavila slatku fotku, ali ime oca zasad nije otkrila

Na Twitteru su se ubrzo nakon toga pojavili komentari i zaključci da Natalie izgleda kao da dana nije ostarila otkako se pojavila kao Beth Brennan u seriji "Susjedi" prije 25 godina.

"Natalie Imbruglia nije nimalo ostarjela", "Wow, Natalie Imbruglia izgleda sjajno, jednako dobro kao i uvijek", "Je li upravo to rekla da je prošlo 25 godina od njezina albuma?", neki su od komentara.

Popularna Australka glumica koja se proslavila zahvaljujući svom hit singlu "Torn" iz 1997. godine, u emsiji je govorila o svojim nadolazećim turnejama i nastupima te se osvrnula na povratak u seriju "Susjedi".

Na pitanje voditelja GMB-a Eda Ballsa hoće li se ikada vratiti sapunici, rekla je: "Nikad ne reci nikad, ali još mi se nisu obratili".

Natalie je ranije ove godine otkrila da njezina kozmetička rutina manje više uključuje konzumiranje puno vode, nošenje SPF kreme za sunčanje i skidanje šminke svake večeri, a ima i vlastitu kolekciju proizvoda za njegu kože pod nazivom Iluka.

Tijekom bogate karijere Natalie je vodila i zanimljiv ljubavni život. Jedno je vrijeme hodala s popularnim glumcem Davidom Schwimmerom, zvijezdom "Prijatelja", a nakon što su prekinuli, upoznala je pjevača Daniela Johnsa na koncertu njegova benda. Slučajno su se vidjeli nekoliko puta na dodjelama glazbenih nagrada, nakon čega su počeli izlaziti.

Par je 2002. godine objavio zaruke, a pred oltar su stali 1. 1. 2003. Natalie je kasnije u intervjuima pričala kako ju je susret s Johnsom spasio od depresije. Zajedno su radili i na glazbi, no često su bili razdvojeni zbog prirode njihova posla. Godine 2008. su objavili da su se rastali, no ostali su u prijateljskim odnosima.

Pjevačica je u listopadu 2019. godine objavila na Instagramu da je rodila sina, Maxa Valentina Imbrugliju, a dobila ga je umjetnom oplodnjom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +26 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Karleuša šokirala ''golim'' outfitom za party u Beogradu, a posebno je zbunjivao pogled na njezina stopala!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 8 Donna D'Errico - 6 Donna D'Errico - 5 Donna D'Errico - 3 +20 Donna D'Errico - 4 Celebrity Paparazzo fotke razotkrile zvijezdu ''Spasilačke službe'': U stvarnosti izgleda potpuno drugačije nego na Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene