baš se promijenio!

Nakon uloge koja ga je proslavila povukao se iz glume, a danas bi ga teško prepoznali i najveći fanovi "Igre prijestolja"!

Jack Gleeson - 3 Jack Gleeson - 3 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Gleeson - 2 Jack Gleeson - 1 Jack Gleeson i Roisin O'Mahony Jack Gleeson i Roisin O'Mahony Jack Gleeson u Igri prijestolja - 4 Jack Gleeson u Igri prijestolja - 5 Jack Gleeson u Igri prijestolja - 6 Jack Gleeson u Igri prijestolja - 3 Jack Gleeson u Igri prijestolja - 2 Jack Gleeson u Igri prijestolja - 1 +15 Jack Gleeson - 8 Galerija

Jacka Gleesona pamtimo kao plavokosog Joffreyja Baratheona iz serije "Igra prijestolja", a danas izgleda potpuno drugačije nego tada.

Irski glumac Jack Gleeson proslavio se u popularnoj seriji "Igra prijestolja", u kojoj je utjelovio arogantnog i mnogima omraženog kralja Joffreya Baratheona.

Pogledaj i ovo Thor Björnsson (Foto: Instagram) nevjerojatna transformacija! Snagator iz "Igre prijestolja" šokirao izgledom nakon što je izgubio čak 50 kilograma: "Od planine do stijene"

Nakon te uloge odlučio se povući iz glume, a otkrio je i da se još za vrijeme snimanja serije teško nosio sa slavom.

"Čuo sam kako govore - neki od mojih najvećih heroja, ljudi poput Dalaj Lame, Malcolma X, Alberta Einsteina... Sve što sam radio je glumio u TV emisiji i pretvarao se da sam zao za novac", izjavio je glumac 2014. godine.

"Otkad je serija emitirana, dobio sam insajderski pogled na uvijek prožimajući, a opet često tajanstveni aspekt društva, naime, našu kulturu slavnih. Stranci na ulici me sada zovu Jack i moj javni imidž demokratiziraju obožavatelji i institucije putem interneta. Nakon što sam čuo vijest da sam dobio ulogu Joffreyja, stvarno nisam očekivao sve sporedne stvari koje dolaze s glumačkim poslom u uspješnom televizijskom programu", istaknuo je tijekom govora na Oxfordu, a po završetku snimanja serije nastavio je studij na sveučilištu Trinity College u Dublinu.

Danas 30-godišnji Gleeson od dana najveće slave znatno se promijenio i sada bi ga teško prepoznali i najzagriženiji obožavatelji Igre prijestolja.

Umjesto platinasto plave, Jack sada ima smeđu kosu i više nimalo ne nalikuje na bahatog Joffreya, a njegove najnovije fotografije pogledajte u galeriji.

Gleeson se nedavno i oženio za glumicu i komičarku Roisin O'Mahony, a fotografije s vjenčanja na Twitteru je objavio fratar Patsy Linch, koji ih je vjenčao u crkvi u Ballinskelligsu.

Glumi se ipak vratio 2020. godine, kada je dobio glavnu ulogu u sitcomu "Out of Her Mind".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Rowland - 12 Kelly Rowland - 13 Kelly Rowland - 14 Kelly Rowland - 15 +15 Kelly Rowland - 11 Celebrity Bivšu članicu benda koji je nekad žario i palio dugo nismo vidjeli, zanosnu figuru izložila je na plaži

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Žaja - 5 Mia Žaja - 3 Mia Žaja - 6 Mia Žaja - 7 +22 In Magazin: Mia Žaja - 7 Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica pohvalila se novom ulogom u svom životu, sve su otkrile fotografije koje je objavila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene