evo kako izgleda danas

Proslavila se u kultnom filmu iz 80-ih, no karijeru su joj uništile plastične operacije, a život obilježile tragedije

Jennifer Grey i njezin otac (Foto: Getty Images) Jennifer Grey i njezin otac (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Grey i njezin otac (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Grey (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Grey ovaj mjesec puni 61 godinu, a mi smo se prisjetili njezine strmoglave karijere koju je obilježila uloga u filmu "Prljavi ples" te brojnih osobnih tragedija koje je doživjela.

Nekoć holivudska slatkica, a danas zaboravljena glumica Jennifer Grey proslavila se davne 1987. godine u filmu "Prljavi ples", nakon čega joj je karijera krenula strmoglavim putem.

Pogledaj i ovo showbuzz Rijetko ju viđamo Bila je slatkica iz "Prljavog plesa", a onda si je operacijama uništila karijeru: Evo kako danas izgleda

Kao 27-godišnjakinja glumila je tek punoljetnu Baby koja se tijekom odmora s roditeljima zaljubljuje u zgodnog instruktora plesa Jonnyja, kojeg je odigrao pokojni Patrick Swayze. A iako je od izlaska kultnog filma prošlo više od tri desetljeća, scena u kojoj plešu na hit "Time of my life" stekla je kultni status, a uloga je obilježila i Jenniferinu karijeru.

Dvije godine nakon uspjeha "Prljavog plesa" Grey se podvrgla dvjema operacijama nosa, što se pokazalo kao golema pogreška. Sama je izjavila kako je u operacijsku salu ušla kao zvijezda, a iz nje izašla kao anonimka jer su operacije potpuno izmijenile njezin izgled, zbog čega je Hollywood polako počeo gubiti interes za nju. Jedno je vrijeme čak planirala promijeniti ime samo kako bi mogla započeti potpuno novu karijeru, no na kraju je odustala od tog nauma.

Bila je posebno nezadovoljna činjenicom da je zbog operacija počela strašno nalikovati na svog oca, glumca Joela Greya, kojeg publika pamti po ulozi u "Cabaretu" iz 1972. godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Grey (@jennifer_grey)

Glumica je imala i problema sa zdravljem, a liječnici su joj u jednom trenutku dijagnosticirali rak, od kojeg se srećom oporavila.

Zanimljivo je kako se Jennifer prije no što je izgubila popularnost i naklonost holivudskih producenata sama odlučila nakratko povući iz filmskog svijeta. Naime, iste godine kada je odigrala svoju najpoznatiju ulogu dogodila joj se teška prometna nesreća u kojoj su poginule dvije osobe. Jennifer se vozila u automobilu s glumcem Matthewom Broderickom, s kojim je bila u tajnoj vezi, a u automobilu s kojim su se sudarili bile su majka i kći - obje su preminule od posljedica teških ozljeda.

Nedugo zatim prekinula je vezu s Broderickom, nakon čega se šuškalo da je zaručena za glumca Johnnyja Deppa, što nije nikada potvrđeno, a mediji su je povezivali i s Michaelom J. Foxom. U ljeto 2000. godine započela je romansu s američkom voditeljem i glumcem Clarkom Greggom, za kojeg se godinu dana kasnije udala. U braku su dobili kćer Stellu i zajedno su proveli 19 godina, a u srpnju prošle godine objavili su kako se razvode.

"Nakon 19 zajedničkih godina razdvojili smo se u siječnju, znajući da ćemo uvijek biti obitelj u kojoj se volimo, cijenimo i brinemo jedni za druge. Nedavno smo donijeli tešku odluku o razvodu, ali ostajemo bliski i duboko zahvalni na životnom putu koji smo dijelili i divnoj kćeri koju smo podigli. P. S. Plačemo dok ovo objavljujemo", napisala je tada glumica na svojem Instagramu uz fotografiju na kojoj grli bivšeg supruga.

Jennifer ovih dana puni 61 godinu i nije poznato je li nakon razvoda pronašla nekog novog, a kako sada izgleda i koliko se promijenila od početka karijere, pogledajte u našoj galeriji.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +0 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Celebrity Hauser kaže da je odlučio pokazati svoju princezu, na plaži su izmjenjivali strastvene poljupce i nježnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene