Ovo je ona?!

Bila je najvatrenija članica grupe koja je obilježila 90-te, a danas bi je teško prepoznali i najveći fanovi!

Christian Horner i Geri Halliwell (Foto: Dnevnik.hr) Christian Horner i Geri Halliwell (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Christian Horner i Geri Halliwell (Foto: Dnevnik.hr) Adele i Geri Halliwell (Foto: Instagram) Geri Spice Girls (Foto: Instagram) Geri Spice Girls (Foto: Instagram) Geri Spice Girls (Foto: Instagram) Mel B i Geri Halliwell (Foto: Getty Images) +0 Spice Girls (Foto: Instagram) Galerija

Geri Halliwell paparazzi su snimili bez trunke šminke iako se pokušala sakriti ispod šilterice, a na fotografijama je neprepoznatljiva.

Pjevačica Geri Halliwell, danas Horner, proslavila se u 90-ima s britanskom pop-senzacijom Spice Girls čiji se hitovi slušaju i danas.

Pogledaj i ovo showbuzz Zanimljivo društvo U Dubrovnik stigao 88-godišnji milijarder s dvije dame, puno mlađom suprugom i poznatom pjevačicom

Kao Ginger Spice, Geri je zbog crvene kose, ali i razuzdanog karaktera, slovila kao najvatrenija spajsica, a sve je šokirala kada je 1998. odlučila napustiti grupu i pokrenuti samostalnu karijeru.

Očekivano, uspjeh koji je ostvarila s djevojkama iz Spice Girls sama nikad nije uspjela nadmašiti, a danas je ne bi prepoznali ni najveći obožavatelji.

49-godišnju Geri paparazzi su ulovili dok je u Londonu šetala psa, a iako se skrivala ispod šilterice, uspjeli su snimiti njezino lice bez trunke šminke. Fotke su brzo obišle svijet, a izgled pjevačice mnoge je zabrinuo.

Halliwell se neko vrijem borila s bulimijom zbog čega je smršavjela 44 kilograma, no tvrdi da je te probleme nadišla i da se osjeća ugodno u svom tijelu.

Danas živi mirnim životom sa suprugom Christopherom Hornerom s kojim je u breku od 2015. godine i zajedno imaju dvoje djece, a oboje su posvojili i djecu koju su dobili s prijašnjim partnerima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli geri (@therealgerihalliwell)

Prije nego što je sa Spice Girls osvojila svijet, Geri je radila kao plesačica u klubu na španjolskoj Mallorci. Pozirala je i gola u nekoliko navrata, a kada se proslavila, te su fotke bile u fokusu brojnih medija.

Skupa s Mel C, Mel B, Victorijom Beckham i Emmom Bunton, Geri je 1994. godine bila na audiciji za novu grupu te su djevojke u kratkom roku osvojile svjetske top-liste. "Wannabe", "Spice up your life", "Say you'll be there" i "Too Much" samo su neki od hitova kojima su Spice Girls pomele svu konkurenciju sredinom 90-ih godina, a do danas su ostale jedna od najuspješnijih ženskih pop-skupina u povijesti svjetske glazbe.

Kako je Geri izgledala u danima najveće slave i koliko se od tada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Aki Rahimovski +0 Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) Celebrity Rahimovski je sa samozatajnom suprugom bio više od 40 godina, a sve je iznenadio prije dvije godine kad je u njegovu obitelj stigla prinova

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat Vanja Horvat - 4 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) +0 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) Celebrity Sestra izbornika Horvata dobro je poznata domaćoj javnosti, pogledajte kako ga je bodrila u društvu njegove najvjernije navijačice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene