kakva priča!

Gdje je danas zvijezda meksičkih sapunica koju su Hrvati obožavali gledati i kakve veze ima s najvećim narkobosom na svijetu?

Kate del Castillo Kate del Castillo Youtube 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate del Castillo Kate del Castillo - 20 Kate del Castillo - 15 Kate del Castillo - 12 Kate del Castillo - 23 Kate del Castillo - 1 Kate del Castillo - 2 Kate del Castillo - 3 Kate del Castillo - 4 Kate del Castillo - 5 +19 Kate del Castillo - 1 Galerija

Kate del Castillo meksička je glumica koja je od sapunica brzo dospjela do Hollywooda, a široj javnosti postala je poznata nakon što je zbog nje pao jedan od najvećih narkodilera El Chapo.

Kate del Castillo ime je meksičke glumice koja je već s 18 godina ostvarila ulogu u uspješnoj meksičkoj seriji ''Muchachitas''.

Lijepa Kate svoje je zavidne glumačke uspjehe nastavila nizati, a ulogom u seriji ''Kraljica juga'' probila se i u holivudske redove nakon čega su se brojni američki producenti za nju počeli interesirati.

Njezin glumački uspjeh ne čudi jer se rodila u obitelji Kate Trillo i Erica del Castilla, legende zlatne ere meksičkog filma i zvijezde brojnih sapunica.

Tijekom života dvaput se udavala. Prvi put pred oltar je stala 2001. za nogometaša Luisa Garcíju. No brak sa sportašem nije bio duga vijeka, razveli su se nakon godinu i pol.

Godine 2009. njezin drugi suprug postao je glumac Aarón Díaz, a bračne zavjete sklopili su u Las Vegasu. Međutim, brak s njim također nije dugo funkcionirao i rastali su se nakon dvije godine.

Uz glumu, Kate je cijeli život bila i društveno angažirana te velika humanitarka, a suradnja s brojnim ljudima dovela ju je i do velikog preokreta u njezinu životu.

Naime, 2016. godine Castillo je bila najpoznatija žena u medijima jer je zbog njezine namjere da snimi film o najvećem narkodileru u svijetu njegovu vladanju došao kraj.

Uhićenje El Chapa te je godine bila goruća tema, a na vidjelo je tada izašlo da je Kate s njim bila dobra prijateljica. Kate del Castillo i El Chapo prijateljstvo su započeli nakon što je ona 2012. godine objavila status na Twitteru u kojem je napisala da više vjeruje El Chapu nego meksičkoj vladi. Upravo ona spojila je El Chapa s glumcem Seanom Pennom kako bi razgovarali o filmu.

Kate je tvrdila da je sve počelo tako što ju je kontaktirao El Chapov odvjetnik, dok je El Chapo bio u bijegu, i rekao joj kako diler želi snimiti film o svom životu.

Ona je potom okupila dva producenta i ugovorila sastanak s njima i El Chapom. Jedan od producenata spomenuo je Seana Penna rekavši da će ga uključiti u projekt, a glumica se na to oduševila jer je smatrala da će veliko holivudsko ime pomoći projektu. Kada su se našli s El Chapom, Penn ga je odmah obavijestio da će napraviti intervju s njim. Kate se navodno iznenadila i naljutila, Penn je kasnije tvrdio da je ona za sve to znala i da je lagala, a intervju je predan američkom Rolling Stoneu, što je izazvalo veliku pompu u javnosti.

Nedugo nakon toga u medije su procurile i poruke između Kate i El Chapa u kojima joj je pisao da je lijepa i najbolja na svijetu.

''Tvoje riječi su me dirnule, nitko se nikada nije brinuo za mene, hvala ti'', pisala je atraktivna Kate bjeguncu.

''Rekao sam ti da ne pijem alkohol, no pit ću jer ćeš ti biti sa mnom. Najbolja si na svijetu. Bit ćemo jako dobri prijatelji'', pisao je Chapo.

Cijelo vrijeme komunicirali su preko mobitela njegova odvjetnika.

To događanje na kraju je doveo do El Chapova uhićenja, koji je nakon sedam mjeseci ponovno bio u bijegu. Penn je bio izložen žestokim kritikama i izrugivanjima, a Castillo je profitirala i preko noći stekla veliku popularnost i angažmane u brojnim daljnjim glumačkim projektima.

Kate danas ima 51 godinu, a kako se mijenjala s godinama i kako sada izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate del Castillo (@katedelcastillo)

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput +29 Maja Šuput Celebrity Nikad ne biste pogodili cifru koju je Šuput izdvojila za ovu haljinu, ovo je samo dokaz da cijena nije bitna ako se nešto dobro nosi!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Boris Ružić - 6 Severina i Boris Ružić - 5 Severina i Boris Ružić - 4 Severina i Boris Ružić - 3 +27 Severina i Boris Ružić - 1 Celebrity Seve objavila trenutke prisnog zagrljaja s muškarcem koji joj puno znači: ''Da te uvijek prate anđeli...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene