Iznenađenje iz 1997. godine!

Sjećate se kada su Grašo i Rađa objavili duet? Prošle su čak 24 godine otkad je nastao hit koji se i danas pjevuši!

Dino Rađa (Foto: Instagram) Dino Rađa (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dino Rađa (Foto: Instagram) Galerija

Petar Grašo i Dino Rađa još su danas veliki prijatelji, a 1997. godine iznenadili su sve kada su objavili duet "Nisan više ja sa njon".

Naš pjevač Petar Grašo i umirovljeni košarkaš Dino Rađa davne 1997. godine iznenadili su sve objavom dueta "Nisan više ja sa njon", koji je postao veliki hit, a još danas mnogi znaju napamet sve riječi pjesme.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško, TLZP - 1 ''ista u motu i u hodu!'' Iznenađenjima nikad kraja: "Kad kontaš poslije Prijovićke nema dalje, vidiš da ima!''

Prošle godine Rađa se prisjetio dueta na svom Instagramu te je objavio fotografiju sa snimanja pjesme kojom je probudio nostalgiju mnogih obožavatelja. "History in making. Moj mlađi brat i ja u stvaranju 'Nisan više ja sa njon'. Prvi i zadnji izlet u pjevačke vode", napisao je onda Rađa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official)

Grašo i Rađa još su i danas veliki prijatelji, a iako više nisu stali zajedno pred mikrofon, Rađa je prije nekoliko godina nastavio svoje izlete u glazbene vode. Košarkaš je naučio svirati električnu gitaru te je često gostovao na koncertima brojnih glazbenika.

Istaknuo je nekoliko puta da ga djeca zezaju zbog tog hobija i rugaju mu se, no to ga nije obeshrabrilo da nastavi svojim putem.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene