Sjeća se s nostalgijom

Prepoznajete li našeg osebujnog glazbenika? Ovo mu je bilo prvo radno mjesto: ''Taman nakon vojnog roka!''

Damir Urban - 2 Damir Urban - 2 Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Urban - 1 Damir Urban - 2 Damir Urban - 3 Damir Urban - 1 Damir Urban - 5 Damir Urban Damir Urban - 1 Damir Urban - 7 Damir Urban - 6 Damir Urban +8 Damir Urban - 4 Galerija

Riječki glazbenik Damir Urban iznenadio je fanove objavom na društvenim mrežama u kojoj je pokazao kako je izgledao u mladosti, zaista ga je teško prepoznati.

Jedan od naših najuspješnijih glazbenika i umjetnika Damir Urban prisjetio se svojih mladih dana te pokazao kako je izgledao nakon što je odslužio vojni rok, radio je tada u jednoj tvornici.

"Otprilike 1986. godina – taman nakon što sam se uspio osloboditi služenja vojnog roka, a nekoliko godina prije nego što sam upisao studij Likovne kulture u Rijeci. Moje prvo radno mjesto, u sada već desetljećima ugašenoj riječkoj Tvornica pumpi i brodske opreme Rikard Benčić", napisao je 55-godišnji glazbenik.

Na fotografiji nosi plavo radničko odijelo i naočale, a imao je i kosu zbog čega je potpuno neprepoznatljiv.

"Vidi kose", komentirala je jedna obožavateljica.

"Urban s kosom", "Lijepe li mladosti", "Ajme, super fotka", bili su samo neki od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damir Urban (@damir.urban)

Damir Urban na glazbenoj je sceni prisutan više od 30 godina, a kako kaže, i dalje se nije naviknuo na svjetla reflektora i sve što život javne osobe donosi. Nedavno je u intervjuu za In Magazin progovorio i o svojoj obitelji o kojoj inače rijetko priča.

Sa suprugom Milicom u braku je 17 godina, a upravo je njezina prisutnost i stisak ruke ono što ovom glazbeniku pomaže kada je pod svijetlima reflektora, koje, kaže, zbilja ne voli.

''Ja sam nervozan tip i sve skupa mi ovo stvara nervozu, znam da je to suludo jer se bavim poslom gdje bi to sve trebalo biti normalno, da sam već otupio na te stvari, ali nisam. Neugodno mi je zapravo, ne mogu reći da mi je lijepo, tako da kad nju, kad uspijemo sredit djecu, čuvanje, kad stariji sin pristane i punica i moja mama da čuvaju, onda je ona u mogućnosti da mi dođe pomoći. Onda ja zapravo zaboravim na sve okolo i imam nju pored sebe i ja sam safe'', rekao je.

Milica je fakultetska profesorica i fotografkinja koja je s Damirom udružila snage na zajedničkom videospotu za pjesmu "Sama" koja je pokorila ljestvice slušanosti.

''Naravno da ona uživa u zajedničkom radu, u tome da kreiramo skupa, ali ona ima svoj posao, ambicije, karijeru, ima i predaje, to je strašno veseli predavat studentima. Trudim se zapravo naći pravu mjeru u tome i da ne stavljam sebe u prvi plan, svoj potrebe i želje.. A da je po meni isključivo, radili bi nešto zajedno svaki dan'', dodao je Damir.

Pogledaji ovo Damir Urban Celebrity Pogledajte što je za Urbana napravila njegova obožavateljica, on nije skrivao oduševljenje, a čak joj je i pomogao!

Damir i Milica su se upoznali davne 2002. godine, kada su njoj bile 22, a njemu 34 godine. U sretnom su braku već 15 godina i zajedno imaju i dvoje djece, sina Istoka Zolu i kćerkicu Iskru.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Lewinsky - 2 Monica Lewinsky - 1 Monica Lewinsky Monica Lewinsky +12 Monica Lewinsky Nekad i sad Svijet je zna kao najpoznatiju ljubavnicu predsjednika, a sad je objavila svoje najnovije fotografije i svi su u nevjerici!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Pervan Damir Folnegović, Željko Pervan, Ahmed El Rahim, Mladen Horvat, Zlatan Zurić Zuhra Željko Pervan Željko Pervan +15 Željko Pervan Celebrity Željko Pervan zabrinuo je obožavatelje objavom iz bolnice: "Ako preživim, vidimo se uskoro"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene