Mnogi su se iznenadili!

Svijet je zna kao najpoznatiju ljubavnicu predsjednika, a sad je objavila svoje najnovije fotografije i svi su u nevjerici!

Monica Lewinsky Monica Lewinsky Afp 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Lewinsky - 2 Monica Lewinsky - 1 Monica Lewinsky Monica Lewinsky Monica Lewinsky Bill Clinton, Monica Lewinsky Monica Lewinsky i Bill Clinton Monica Lewinsky - 4 Monica Lewinsky - 5 Monica Lewinsky - 6 +6 Monica Lewinsky - 7 Galerija

Monica Lewinsky zvijezda je kampanje Reformation, iza koje stoji organizacija vote.org, a koja je snimljena uoči predstojećih predsjedničkih izbora u SAD-u.

Danas spisateljica i aktivistica, nekad najpoznatija ljubavnica na svijetu Monica Lewinsky oduševila je izdanjem na svojim najnovijim fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama, a na kojima izgleda bolje no ikad.

50-godišnja Monica u javnosti se danas rijetko pojavljuje, no sada je snimila kampanju brenda Reformation iza koje stoji organizacija vote.org, koja se bavi motiviranjem žena da iziđu na predstojeće predsjedničke izbori te da daju svoj glas sa stilom, odvažno i sa stavom.

Pogledaji ovo Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Celebrity Gnjevna Monica Lewinsky prekinula intervju zbog pitanja o Clintonu: "Žao mi je, ali ovo neće ići"

"Ref žena je osnažena žena, a osnažena žena koristi svoj glas", poručila je ona u kampanji You‘ve Got the Power.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Reformation (@reformation)

Monicu i danas prati nadimak najpoznatije ljubavnice na svijetu koji je stekla 1998. godine, kada je svijet doznao za njezinu aferu s tadašnjim američkim predsjednikom Billom Clintonom.

U Bijelu kuću došla je u ljeto 1995. godine kao pripravnica, a posao je dobila preko obiteljske veze. Malo prije nego što je otkrivena njezina afera s Clintonom, premještena je u Pentagon jer su njezini nadređeni smatrali da previše vremena provodi s predsjednikom. Kasnije je priznala da je devet puta imala intimne odnose s Clintonom u Ovalnom uredu Bijele kuće.

Pogledaji ovo Bill Clinton i Ariana Grande (Foto: AFP) Celebrity Bill Clinton šokirao društvene mreže na posljednjem ispraćaju kraljice soula

Nakon što je njihova afera izašla na vidjelo, Bill je porekao sve što mu se stavljalo na teret. O svemu je progovorio u intervjuu prije nekoliko godina u kojem je spomenuo Lewinsky te je istaknuo kako mu je žao što se sve onda događalo, a rekao je i kako je u to vrijeme bio pod velikim pritiskom.

Sjećate li se afere Lewinsky Clinton?

  • Da, o tome su svi pričali!
  • Ne sjećam se baš...

Ukupno glasova:

Supruga Hilary sve mu je oprostila, a na svom profilu na Instagramu često objavljuje njihove fotografije iz svakodnevnice, ali i one iz mlađih dana.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Pervan Damir Folnegović, Željko Pervan, Ahmed El Rahim, Mladen Horvat, Zlatan Zurić Zuhra Željko Pervan Željko Pervan +15 Željko Pervan Celebrity Željko Pervan zabrinuo je obožavatelje objavom iz bolnice: "Ako preživim, vidimo se uskoro"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vatrogasci - 2 Vatrogasci - 4 Vatrogasci - 1 Vatrogasci - 3 +25 Martinje, Vatrogasci Zanimljivosti Vatrogasci objavili svoju verziju pjesme "Rim Tim Tagi Dim" Baby Lasagne, evo kako zvuči kada oni to obrade!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene